Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν η υπόθεση «νέος τεχνικός διευθυντής» να κλείσει το αργότερο στις αρχές Μαΐου, ελπίζοντας ότι θα έχουν καταλήξει στον εκλεκτό τους νωρίτερα, τον Απρίλιο.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει καταλήξει σε 7-8 περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών που απασχολούν έντονα τον «Δικέφαλο», αποτελώντας ουσιαστικά την προεπιλογή μετά από ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα που έχει γίνει όσον αφορά στις επιλογές που προέκυψαν.
Κοινή συνισταμένη για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι το γεγονός ότι όλοι είναι ξένοι, με τον Αγγελίδη να είναι αυτός που θα «ζυγίσει» το επόμενο χρονικό διάστημα τα βιογραφικά τους, εστιάζοντας στις σχέσεις που έχουν στην αγορά και κατ’ επέκταση στην ικανότητα να παίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο τους αν επιλεγούν από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο