Facebook Pixel Το... παραλίγο κόλπο γκρόσο των Άρνεσεν-Τούντορ!
| 2015-08-16 18:48:00

Το... παραλίγο κόλπο γκρόσο των Άρνεσεν-Τούντορ!

Το... παραλίγο κόλπο γκρόσο των Άρνεσεν-Τούντορ!

Θα ήταν μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα χρήματα για μια τέτοια μεταγραφή ήταν πολλά με αποτέλεσμα να επιλέξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να κάνει άνετα την διαφορά στον Δικέφαλο του Βορρά και να ξεσηκώσει τον κόσμο με τις τεχνικές του δεξιότητες.

Ο παίκτης άρεσε πολύ τόσο στον Ιγκόρ Τούντορ, όσο και στον Φρανκ Άρνεσεν, οι οποίοι προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο και να τον φέρουν στην Τούμπα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σημαντικότερος λόγος που δεν προχώρησε αυτή η μεταγραφή είναι φυσικά το χρηματικό, καθώς ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός έχει αρκετά υψηλό κασέ.

Ο λόγος για τον Μπάλας Τζούτζακ που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπούρσασπορ, αφήνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ με την... δίψα να τον δουν στα ασπρόμαυρα.

Ο Τζούτζακ θα ήταν σίγουρα μία εξαιρετική λύση στην θέση του Λούκας που αποχώρησε για την Λα Κορούνια, ωστόσο η συμφωνία του με την Μπούρσασπορ αναγκάζει τον Δικέφαλο να στραφεί σε άλλες λύσεις για εκείνη την θέση.

***Δανεικός στον ΠΑΟΚ παγκίτης του Ολυμπιακού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags