Facebook Pixel Ενημέρωση για Πέλκα: Πόσο θα λείψει;
| 2015-08-21 22:27:00

Ενημέρωση για Πέλκα: Πόσο θα λείψει;

Ενημέρωση για Πέλκα: Πόσο θα λείψει;

 

Σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει πλέον ο ΠΑΟΚ με τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Ετσι, ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του καλούνται από τη μία να κάνουν διαχείριση του υλικού με τους περιορισμούς των τραυματισμών και των τιμωριών κι από την άλλη να προετοιμάσουν την ομάδα για την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Μπρόντμπι, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν όσοι δεν αγωνίστηκαν ή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες οργανωμένης επίθεσης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Δημήτρης Πέλκας προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας λογίζονται ως θετικά. Ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους ισχιοκνημιαίους και το διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 8-10 μέρες.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία, όπως κι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Στέλιος Πόζογλου , Χάρης Χαρίσης .

Το Σάββατο (22.08) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags