Facebook Pixel Παικταράς του ΠΑΟΚ: «Τραγουδάω τα συνθήματα...»
| 2015-10-15 17:47:00

Παικταράς του ΠΑΟΚ: «Τραγουδάω τα συνθήματα...»

Παικταράς του ΠΑΟΚ: «Τραγουδάω τα συνθήματα...»

Τόσο τρελαμένος με την ομάδα και την Θύρα 4, παραδέχεται πως κάποιες φορές την ώρα του αγώνα, παρασύρεται από το τραγούδι της εξέδρας!

Ο Δημήτρης Πέλκας σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στη Media Day του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον σύλλογο, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Μάλιστα, τόνισε πως έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την Θύρα 4 από μικρό παιδί και παραδέχθηκε πως πολλές φορές τραγουδάει συνθήματα την ώρα των αγώνων!!

Ιδού η συνέντευξη στο
Inpaok.com:
 

Για το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ: «Η λέξη βάρος είναι θεωρητική πιστεύω, άμα θέλεις να έχεις τις ικανότητες και την θέληση να ηγηθείς κάπου και να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο πρέπει να το λέει η καρδιά σου, αλλιώς δεν μπορείς να σταθείς σε μεγάλο επίπεδο, και ο πήχης ο δικός μου και οι στόχοι μου είναι πολύ υψηλοί οπότε θα προσπαθήσω να αντέξω τα πάντα».

Για τον Ίγκορ Τούντορ και τον ρόλο που παίζει για τον ίδιο: «Πιστεύω καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής μου ο Ίγκορ Τούντορ τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, διότι πραγματικά με στήριξε, είδε πράγματα επάνω μου. Γύρισα από την Πορτογαλία με σκοπό να αποδείξω ότι μπορώ, και αφού βρέθηκε αυτός ο προπονητής και ο Άρνεσεν οι οποίοι είδαν, πίστεψαν πάνω μου ότι μπορώ να έχω καθοριστικό ρόλο στην ομάδα, δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω».

Για το πως λειτουργεί εκτός αγωνιστικών χώρων: «Πιστεύω ότι είναι στον άνθρωπο αυτό ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει ότι είναι καλύτερα για αυτόν. Άμα θέλεις να είσαι σπίτι-προπόνηση, προπόνηση-σπίτι μπορείς να το κάνεις. Άμα δεν θέλεις και νομίζει ότι η ψυχολογία σου σε βοηθάει καλύτερα να πιείς καφέ με τους φίλους σου 1-2 ώρες και να μπορεί να σε βοηθήσει αυτό πράττεις έτσι, ο καθένα πράττει όπως αυτός νομίζει δεν πιστεύω ότι αυτό παίζει κάποιο ρόλο».

Για την εμπειρία της Πορτογαλίας: «Γενικά το πρωτάθλημα ήταν ευρωπαϊκό, το ποδόσφαιρο εκεί που έπαιζες ήταν διαφορετικό πιστεύω, ο ρυθμός ήταν πιο γρήγορος και έπαιζες με άλλους αντιπάλους, με άλλη δυναμικότητα σαν πρωτάθλημα εννοώ γιατί εντάξει και εδώ Ευρώπη που παίζεις είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Είναι διαφορετικά, φυσικά σου είπα ήμουν εκεί σε ομάδα μέτριου προς κάτω του επιπέδου οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω τις διαφορές να τις βάλω κάτω».

Για το ότι η ομάδα είναι και πάλι σε φάση «χτισίματος»: «Τότε με τον Δώνη ακόμα δεν είχε έρθει καν ο κύριος Σαββίδης, είχε έρθει νομίζω Αύγουστο-Σεπτέμβρη στην ομάδα. Τώρα είναι εδώ τρία χρόνια, πιστεύω έχουν δει κάποιοι τα λάθη που έχουν γίνει στην ομάδα. Ξεκίνησε τώρα το χτίσιμο, εγώ πιστεύω και έχω δει ότι είναι πιο σωστά όλα τα πράγματα, ξεκινάνε με μια βάση. Αρχής γενομένης από αυτό που λέμε ότι από την αρχή κανένας δεν βγήκε να πει ότι πάμε για πρωτάθλημα πάμε για κάτι τρομερό. Άσχετα που πρέπει να το διεκδικήσουμε το Κύπελλο γιατί έχει βάρος η φανέλα και το ξέρουμε όλοι αυτό».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται: «Είμαι μικρός ακόμα 22 χρονών και δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να μπαίνω σε αυτές τις συγκρίσεις, αλλά προσπαθώ να μην ακούω τίποτα και να δείχνω αυτό που μπορώ, αυτό που είμαι εγώ».

Για τον αριθμό «10» που φορούσε: «Όπως έχω πει δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο το νούμερο όσο το τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν προτιμά το 10 του ΠΑΟΚ η το 7 της εθνικής: «Πιστεύω ότι μέσα στο αγώνα δεν σκέφτεσαι τι φοράς, όλα είναι πιο πολύ εξωγηπεδικά και πιο πολύ για την δημοσιότητα».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Πρώτη φορά θυμάμαι ότι, διότι και ο πατέρας μου είναι ΠΑΟΚ και όλη η οικογένεια μου από μικροί, με είχε φέρει βασικά πρώτη φορά στο γήπεδο στην Τούμπα 8 χρονών νομίζω, στην πέντε είχαμε πάει. Εντάξει είναι πολύ σημαντικό αυτή είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός και τρελαινόμουν να έρχομαι στο γήπεδο ως φίλαθλος ακόμα πιο πολύ τρελαίνομαι όταν είμαι μες τον αγωνιστικό χώρο και βλέπω το τι γίνεται στην εξέδρα, ειδικά στα ντέρμπι όταν η ατμόσφαιρα είναι τρομερή. Κάποιες φορές άμα με πιάσει η κάμερα τραγουδάω καμία φορά».

Για την πρώτη του φορά στην θύρα 4: «Πρώτο παιχνίδι που έχω πάει στην θύρα 4 ήταν με τον Άρη το 2005 η το 2006, φοβόμουν στην αρχή ήμουν 12-13 χρονών, αλλά θυμάμαι το συναίσθημα ήταν τρομερό γιατί το σκεφτόμουν πως και πως ότι θα πήγαινα στην θύρα 4».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags