Facebook Pixel "Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί"
| 2015-10-17 23:03:00

"Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί"

"Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί"

O Δημήτρης Πέλκας ενόψει του ντέρμπι με τον Ηρακλή, ενώ σημείωσε οτι "θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"

Αναλυτικά:

Για το τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να ήταν η κούραση, μπορεί να ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης καθώς δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Το αφήνουμε όμως πίσω. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε όπως σε κάθε αγώνα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες. Πιστεύω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα«.

Για τον Ηρακλή: «Έλειψε ο Ηρακλής από την Α Εθνική και το συγκεκριμένο ντέρμπι. Είναι καλό αυτές οι ομάδες να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μία καλή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί. Στον γήπεδο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς«.

Για την αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο και πως μπορεί η ομάδα να το αλλάξει αυτό: «Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής και δώσουμε όλοι το 100% δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα«.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags