Facebook Pixel Θα κάνει τέτοιο... έγκλημα ο Ιγκόρ Τούντορ;
| 2015-11-16 23:00:00

Θα κάνει τέτοιο... έγκλημα ο Ιγκόρ Τούντορ;

Θα κάνει τέτοιο... έγκλημα ο Ιγκόρ Τούντορ;

Η πρόταση του Κροάτη στην διοίκηση για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, που μάλλον... καίει έναν Έλληνα άσο της ομάδας. Διαβάστε τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ!

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, καθώς ο Φρανκ Άρνεσεν και οι συνεργάτες του ήδη δουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένες υποθέσεις, ενώ και ο Ιγκόρ Τούντορ έχει κάνει τις προτάσεις του.

Άλλωστε, ο Κροάτης τεχνικός στην πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει παίκτες τον Γενάρη, αρκεί να είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ. Έτσι λοιπόν, στον Δικέφαλο θα ψάξουν για κάποιες «δυνατές» μεταγραφές, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από κεντρικό αμυντικό, που θα φέρουν σίγουρα λόγω του τραυματισμού του Ρικάρντο Κόστα, «κοιτούν» και αρκετούς ποδοσφαιριστές και για μία άλλη θέση...

Πρόκειται για το «10αρι» που αναζητά ο Τούντορ, δηλαδή έναν παίκτη με ποιότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά, ο οποίος θα μπορεί να οργανώνει το παιχνίδι, να... τραβάει την ομάδα στα δύσκολα, αλλά και να αξιοποιεί τους Μπερμπάτοφ, Κλάους και Μακ στην επίθεση. Ουσιαστικά, στον ΠΑΟΚ θα ψάξουν για έναν... βελτιωμένο Πέλκα, καθώς όπως είπε και Κροάτης στην συγκεκριμένη συνέντευξη για τον Έλληνα άσο, «έχει τρομερή τεχνική ποιότητα, όμως σημαντικό είναι και η διάρκεια»!

Εφόσον λοιπόν βρεθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, θα έρθει στην Τούμπα για βασικότατος, αφήνοντας τον Πέλκα στον πάγκο ή στην καλύτερη περίπτωση... αλλάζοντας τον θέση. Ο προπονητής του Δικεφάλου εκτιμά πως ο Έλληνας άσος μπορεί να βοηθήσει και ως εξτρέμ, ωστόσο αυτή δεν είναι η κανονική του θέση.

Μήπως λοιπόν η συγκεκριμένη μεταγραφή αντί να «ανεβάσει» τον ΠΑΟΚ σε αυτή τη χρονική περίοδο, όπου η ομάδα δύσκολα θα χτυπήσει το πρωτάθλημα, ουσιαστικά «κάψει» ένα δικό του παιδί, που έχει ταλέντο και απλά θέλει εμπειρίες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μαύρη λίστα του Σίλβα - Αυτούς διώχνει τον Γενάρη από τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags