Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος μετά την ήττα του Πανιωνίου με 2-1 στην Τούμπα, τόνισε πως το παιχνίδι χάθηκε από δικά τους λάθη και εξήγησε πως οι δύο ομάδες δεν έχουν διαφορές.

Αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε για το παιχνίδι: «Κάναμε μία πραγματικά χαζή ήττα. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ σε φάση που ξέραμε τι θα γίνει. Στο δεύτερο πιεστήκαμε δεν ήμασταν έξυπνοι να διώξουμε σωστά την μπάλα. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί και εμφανιστήκαμε πιο αργοί από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο βάλαμε το γκολ και πήραμε σε αυτοπεποίθηση. Πατούσαμε καλά μέσα στο γήπεδο, αλλά κάποιες αλλαγές που θέλαμε να πετύχουμε με τους ακραίους μας δεν μας βγήκαν και έτσι δεν δημιουργήσαμε πιο πολλές προϋποθέσεις. Μας πληγώνει ο τρόπος που χάσαμε σήμερα, αλλά έτσι γίνεται όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν καλύτερος αλλά μπορούσε με μία-δύο φάσεις να κάνει τη διαφορά και να κερδίσει. Τώρα κοιτάμε μπροστά πώς θα πάρουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κάνει φάση μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Ουζουνίδης τόνισε: «Σας είπα ότι δεν ήταν σε καλή μέρα οι ακραίοι μας. Είχαμε κακές επιλογές. Ο ΠΑΟΚ όμως πόσες έκανε; Δεν είδα καμία διαφορά σήμερα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Απλά ήταν ένα πεντάλεπτο-δεκάλεπτο που δεν παίξαμε έξυπνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr