Facebook Pixel Πέλκας: "Από δική μας ευθύνη έχουμε χάσει έδαφος"
| 2015-12-15 00:03:00

Πέλκας: "Από δική μας ευθύνη έχουμε χάσει έδαφος"

Πέλκας: "Από δική μας ευθύνη έχουμε χάσει έδαφος"

Ο Δημήτρης Πέλκας, σε δηλώσεις του στη NOVA, τόνισε πως είναι δύσκολο να υπάρξει δημιουργία όταν ο αντίπαλος αμύνεται στο μισό γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, σκοράραμε αλλά δεν μέτρησε, απ’ ότι μας είπαν δεν υπήρξε φάουλ. Συνεχίζουμε. Από δική μας ευθύνη έχουμε χάσει έδαφος, οι υπόλοιπες ομάδες παλεύουν για τα πλέι οφ και εκεί θα κριθούν όλα γιατί στόχος είναι η δεύτερη θέση.

Είναι πολύ καλό να έχεις συμπαίκτες μεγάλης ποιότητας, σε βοηθούν πολύ, δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος σε παίζει πολύ κλειστά και στο μισό γήπεδο. Στο ποδόσφαιρο το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις και αυτό θέλει πολύ δουλειά. Φέτος είναι πολλά παραπάνω τα παιχνίδια, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, προσπαθώ να ανταπεξέλθω όσο γίνεται καλύτερα και να βοηθήσω την ομάδα για να γίνω και εγώ καλύτερος. Βήμα βήμα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.

Οι πιο σημαντικοί βαθμοί που χάθηκαν ήταν με Παναιτωλικό και Πανθρακικό, εκείνη την περίοδο η ομάδα είχε κάνει κοιλιά. Πιστεύω ότι η διακοπή θα μας βοηθήσει γιατί η ομάδα είναι καινούργια και μόλις γυρίσουμε θα μπούμε δυνατά για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags