Facebook Pixel Μπηχτή Ίβιτς σε Τούντορ για Κλάους!
| 2016-03-21 11:52:00

Μπηχτή Ίβιτς σε Τούντορ για Κλάους!

Μπηχτή Ίβιτς σε Τούντορ για Κλάους!

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για το φορμάρισμα του Στέφανου Αθανασιάδη στους τελευταίους αγώνες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ...

Ο Κλάους πετυχαίνει γκολ με μεγάλη ευκολία τον τελευταίο καιρό και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τον ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα δεν είχε κάποιον παίκτη να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση.

Βέβαια, ο Έλληνας διεθνής έχει πάρει τα πάνω του τώρα με την έλευση του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο και οι δηλώσεις του Σέρβου επ' αυτού μόνο τυχαίες δεν είναι.

Ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τις τελευταίες εμφανίσεις του Αθανασιάδη και έριξε την μπηχτή του προς τον Ιγκόρ Τούντορ, απαντώντας πως για να μπορεί να βάζει γκολ ένας επιθετικός όπως ο Κλάους, θα πρέπει και να παίζει.

"Ένας παίκτης όπως ο Αθανασιάδης για να βάζει γκολ πρέπει να παίζει. Δεν μπήκε τυχαία και στο προηγούμενο παιχνίδι σε τόσες φάσεις. Το σημαντικό για έναν επιθετικό είναι να είναι στις φάσεις και το πρόβλημα να μην είναι. Ο Αθανασιάδης είναι σε όλες τις φάσεις μέσα και έχει ήδη τρία γκολ", είπε χαρακτηριστικά ο Ίβιτς, με τις αιχμές για τον Τούντορ να είναι ξεκάθαρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags