Η φετινή σεζόν ξεκινάει, ξανά, με πολλά όνειρα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ: Η ομάδα έκανε εξαιρετική πορεία με τον Βλάνταν Ίβιτς στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Σαββίδης αποφάσισε να στηρίξει τον προπονητή του.

Μια ομαλή πορεία μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων δηλαδή, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί, να πάει καλά στην προετοιμασία και να αρχίσει να διεκδικεί τους στόχους της.

Με πρώτο στόχο αυτή την περίοδο, όπως υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Με τον Μίχελ να προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί αυτή την περίοδο, προκειμένου να προχωρήσει η ενίσχυση του ρόστερ.

Και, κατά γενική ομολογία, φαίνεται ότι προσπαθεί και κάνει καλή δουλειά, αν και υπάρχει ένα αλλά...

Τι αφορά αυτό το αλλά; Το γεγονός ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ο Σλοβάκος, σε λίγο δεν θα υπάρχει στην 11άδα του ΠΑΟΚ ούτε ένας Έλληνας!

Κι αν αυτό είναι μία θεωρητική προσέγγιση, που μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να ανατραπεί, το ανησυχητικό είναι το σενάριο που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και θέλει τον Στέφανο Αθανασιάδη να ψάχνεται για να φύγει σε ομάδα του εξωτερικού!

Ο Κλάους, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο, βλέπει ότι δεν στηρίζεται το ελληνικό στοιχείο από τον Μίχελ και, μοιραία, κάπου καταλαβαίνει ότι μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα και η δική του περίπτωση...

Για αυτό και ψάχνει προοπτικές για το μέλλον του, αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Κλάους φεύγει από τον ΠΑΟΚ, η απαξίωση που δείχνει ως έναν βαθμό ο Μίχελ στο ελληνικό στοιχείο, έχει ενοχλήσει τον Έλληνα άσο και ίσως επηρεάσει το μέλλον του...