Μετά από δυο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ο Ρόμπερτ Μακ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ καθώς πλέον είναι και επίσημα παίκτης της ρωσικής Ζενίτ.

Ο Σλοβάκος επιθετικός αποφάσισε να πει "αντίο" με ένα κείμενο στα ελληνικά που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Imstagram.

O Ρόμπερτ Μακ χαρακτήρισε τα δυο χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ ως τα καλύτερα της ζωής του. Ο Σλοβάκος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και στον κόσμο της ομάδας.

Τέλος, έκλεισε την επιστολή του ευχόμενος στην ομάδα να κατακτήσει τίτλους στο μέλλον και τόνισε πως αποτελεί τιμή για εκείνον που αποτέλεσε μέρος της ιστορίας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Ρόμπερτ Μακ:

"Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους.

Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

 

 

Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. After two wonderful years there has come the time to say goodbye. This was the best period of my life. PAOK gave me everything and I feel the need to thank Mr. Savvidis for believing in me. He loves PAOK too much and deserves all the best. I also want to thank my teammates, the managers, all the staff of the team and of course the incredible PAOK fans that showed me their love and affection from the moment I came to the club. Me and my family were happy at Thessaloniki and we leave behind a lot of friends. I wish the club’s fight on and off the pitch leads to titles. I’m honored for being a part of PAOK history. Thank you for everything always in my heart #11⚫️⚪️

A photo posted by Robert Mak (@robertmak11) on