Facebook Pixel «Έγκλημα» Μπέντο στη Νέα Σμύρνη!
| 2016-10-15 23:14:00

«Έγκλημα» Μπέντο στη Νέα Σμύρνη!

«Έγκλημα» Μπέντο στη Νέα Σμύρνη!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε από την δύσκολη έδρα του Πανιωνίου και έτσι να έκανε ένα τεράστιο βήμα για τον τίτλο, όμως σήμερα ο Πορτογάλος… έκανε και ένα μεγάλο λάθος.

Ο Πάουλο Μπέντο είχε αποθεωθεί από το σύνολο του Τύπου για το κοουτσάρισμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο στην Πλατεία κόντρα στον Πανιώνιο, παρότι οι Πειραιώτες πήραν το «διπλό», έκανε αρκετά λάθη και ένα… έγκλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ καλός και έφτασε άνετα στη νίκη, καθώς ο Πανιώνιος ήταν «άφαντος» και δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου την άμυνα των φιλοξενούμενων, που έδειχναν για ακόμα ένα ματς να έχουν προβλήματα. Αυτή την φορά το πρόβλημα δεν ήταν στο δεξί άκρο, αφού ο Φιγκέιρας ήταν πολύ καλός ούτε και στο κέντρο με τους Μποτία – Ντα Κόστα, αλλά στα αριστερά με τον Ρέτσο.

Ο μικρός ήταν φιλότιμος, έδωσε πολλές μάχες, όμως έκανε και πολλά λάθη, ενώ χρεώνεται και την αποβολή του στο 75’. Επίσης, δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ θα μπορούσε να είχε αφήσει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, όταν παίζοντας με κίτρινη κάρτα, έκανε ένα φάουλ στον Φούντα που… γλίτωσε από τον Λαμπρόπουλο.

Βέβαια, για την εμφάνιση του Ρέτσου δεν ευθύνεται τόσο ο μικρός όσο ο Μπέντο, ο οποίος ελλείψει του Ντε Λα Μπέγια, αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει και πάλι ως αριστερό μπακ, αν και είναι φανερό πως η θέση δεν τον βολεύει. Ο νεαρός άσος είναι στόπερ και έχει μεγάλο ταλέντο, ωστόσο είναι κρίμα ο προπονητής του να τον… καίει βάζοντας τον στα πλάγια. Δεν μπορεί και εκτίθεται, σε μία περίεργη και κρίσιμη ηλικία για το μέλλον του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τί μας έφτιαξε και τί μας χάλασε στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags