Facebook Pixel Έσκασε είδηση-βόμβα για Ρέτσο πριν την Αστάνα!
| 2016-10-20 10:00:00

Έσκασε είδηση-βόμβα για Ρέτσο πριν την Αστάνα!

Έσκασε είδηση-βόμβα για Ρέτσο πριν την Αστάνα!

Ένα καλό παιχνίδι σήμερα από το νεαρό αμυντικό τού Ολυμπιακού στο Europa League, μπορεί να φέρει μία απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Όλοι συμφωνούν ότι ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα αυθεντικό ταλέντο που πολύ σύντομα θα δείξει με τη φανέλα τού Ολυμπιακού τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει.

Ο νεαρός πολυθεσίτης αμυντικός των Ερυθρολεύκων έχει πολλά προσόντα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο τού έχει δώσει ευκαιρίες στα πρώτα ματς τής σεζόν.

Μάλιστα, σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει βασικό, αντί του Ντε Λα Μπέγια, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αστάνα, για το Europa League.

Σε αυτό το ματς, λοιπόν, ο μικρός θα έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να δικαιώσει τον προπονητή του με μία καλή εμφάνιση, αλλά και να ικανοποιήσει τον σκάουτερ κορυφαίου ευρωπαϊκού συλλόγου που θα βρεθεί αποκλειστικά γι' αυτόν στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης"!

Όπως αναφέρει το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ της εφημερίδας "ΦΩΣ", για τον Παναγιώτη Ρέτσο έχει έρθει στην Ελλάδα "κατάσκοπος" τής Μίλαν, η οποία ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον νεαρό αμυντικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι άσος των Ερυθρολεύλων βρίσκεται στο στόχαστρο των Ροσονέρι εδώ και πολύ καιρό, παρακολουθείται στενά και σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να "τεσταριστεί" από τον ιταλικό σύλλογο σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο γεγονός είναι μία σπουδαία είδηση για τον ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος ακόμα καλά-καλά δεν έχει καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα τού Ολυμπιακού και έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον μίας top ομάδας.

Μακάρι απόψε ο μικρός να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση που θα μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά κι από τόσο νωρίς την πορεία τής καριέρας του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags