Facebook Pixel Απόφαση... γιαλαντζί στον Παναθηναϊκό
| 2016-11-08 15:59:00

Απόφαση... γιαλαντζί στον Παναθηναϊκό

Απόφαση... γιαλαντζί στον Παναθηναϊκό

Μένει και βλέπουμε; Αυτή είναι η απόφαση του Παναθηναϊκού για τον Στραματσόνι. Του Γιάννη Αλαφούζου, δηλαδή, από τη στιγμή που εκείνος που αποφασίζει. Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς.

Το συνηθίζει να μην παίρνει εν θερμώ αποφάσεις. Καρατόμηση ζητά ο κόσμος θεωρώντας ότι ο Ιταλός πρέπει να πληρώσει την κακή πορεία και κυρίως τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Να φύγουν οι παίκτες δεν γίνεται. Πρέπει (;) να βρεθεί εξιλαστήριο θύμα.

Προφανώς ο Ιταλός δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Για την ώρα ίσως και να έχει τις περισσότερες ευθύνες. Υπομονή μάλλον δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να υπάρχει από τη στιγμή που έχουν προηγηθεί τόσα και τόσα. Μια μεγάλη στιγμη, μια βραδιά που να έχουν να τη θυμούνται πάει καιρός για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟ δεν διώχνει εύκολα προπονητές. Με τον Γιάννη Αναστασίου η στάση ήταν ίδια. Η έλλειψη ικανοποίησης ήταν εμφανής για καιρό στον κόσμο. Εφυγε όταν πραγματικά δεν πήγαινε άλλο.

Είναι η ίδια ώρα και για τον πρώην τεχνικό της Ιντερ; Η ψυχολογία είναι στα... πατώματα για τους «πράσινους». Δεν ήταν μια απλά κακή βραδιά. Είναι σερί άσχημων αποτελεσμάτων. Αδιέξοδο. Ο ίδιος δεν παραιτείται.Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Η στάση ζωής.του. Ομοίως και για τον Αλαφούζο. Υπομονή. Οι ίδιοι την έχουν. Ο κόσμος; Προφανώς, όχι. Εχουν μαζευτεί πολλά. Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ και κανεί δεν το δίνει. Υπόκειται σε διαδοχικά σοκ από τους αντιπάλους, αλλά η ίδια δεν κάνει κάτι για να βελτιωθεί. Καμία θεραπεία. Στα λόγια είναι όλα απλά. Τα λόγια είναι εύκολα. Η απόφαση του μένει και είναι υπό κρίση, να μας συγχωρήσουν στο «τριφύλλι», είναι μια απόφαση... γιαλαντζί.

Τι είναι; Ολίγον... έγκυος; Ο Στραματσόνι ή πρέπει να μείνει και επίσημα να στηριχθεί ή να φύγει. Τέλος. Τι θα πει «υπό κρίση»; Γιατί πριν δεν ήταν υπό κρίση; Ποιος δεν είναι υπό κρίση; Στο απυρόβλητο ήταν; Ακαταλαβίστικα πράγματα. Δηλαδή, ολόκληρος Παναθηναϊκός θα πηγαίνει παιχνίδι με το παιχνίδι από εδώ και πέρα και ότι βγει; Αν κερδίσει όλα καλά, αν χάσει τότε φεύγει; Είναι αυτή απόφαση με σοβαρά κριτήρια; Αποψη είναι αυτή, όλοι έχουν από μια. Η διοίκηση του ΠΑΟ έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Αυτή αποφασίζει κι αυτή κρίνεται.

Με όλο το σεβασμό προς όλους θα έπρεπε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Η έλλειψη αποφασιστικότητας είναι θέμα σοβαρό. Η ίδια μπορεί να θέτει θέμα ψυχραιμίας και αναμονής. Χρειάζονται όμως λύσεις και άμεσα. Το μένει και βλέπουμε δεν κάνει καλό σε κανέναν. Για την ακρίβεια κάνει: Στους αντιπάλους του Παναθηναϊκού...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags