Από χθες τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, ο Στέφανος Αθανασιάδης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά από πρωτοσέλιδο εφημερίδας που υποστήριξε πως ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το «πράσινο φως» για την πώλησή του, όντας ενοχλημένος μαζί του.

Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, είδε το φως της δημοσιότητας σε μία εποχή που έχει ανοίξει για τα καλά η κουβέντα για τις καλοκαιρινές επιλογές του Λούμπος Μίχελ, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι η αλήθεια δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Εξαίρεση, οι Λέο Μάτος, Χοσέ Κάνιας και τηρουμένων των αναλογιών ο Χοσέ Κρέσπο. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν αθλητικός διευθυντής της, συνεχίζει να περνάει… ζάχαρη, να μην εμφανίζεται «φθαρμένος» και να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστή η θέση του Λούμπος Μίχελ γύρω από το όλο θέμα, που ουσιαστικά δεν αποτελεί είδηση μιας και από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, τον περασμένο Ιανουάριο μετά την παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη, ο Σλοβάκος εξέφραζε ανοιχτά την φιλοσοφία του «είμαστε ανοιχτοί σε παραχώρηση κάθε ποδοσφαιριστή, εφόσον υπάρξει πρόταση και αυτή μας ικανοποιεί οικονομικά».

Ποιος λοιπόν βολεύεται με την κουβέντα που έχει ανοίξει σχετικά με το αν ο Στέφανος Αθανασιάδης «κάνει» ή «δεν κάνει» για τον Δικέφαλο του Βορρά και το αν πρέπει να παραχωρηθεί ή όχι; Ο Ιβάν Σαββίδης; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ο Λούμπος Μίχελ; Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής; Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ;