Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει μέχρι τώρα και αναλύει την επιθετική δυστοκία του «δικεφάλου». Τέλος αναφέρεται και σε τρεις ποδοσφαιριστές του Ηρακλή οι οποίοι πήραν χρόνο με την Εθνική Νέων.

Όσα είπε ο Μιχάλης Ιορδανίδης στον ArenaFM 89.4:

«Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε πρωτάθλημα, είναι θέμα ωρών να βγει καινούργια κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν πλέον άλλες ημερομηνίες».

Για το πρωτάθλημα: «Βλέπουμε πάλι από νωρίς τον Ολυμπιακό να έχει πάρει διαφορά , φαίνεται ότι για ακόμα μια χρονιά θα έχουμε πρωταθλητή από πολύ νωρίς. Έχει καλή ομάδα αλλά πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι. Λίγο όμως το -3 που ξεκίνησε και κάποια άτυχα αποτελέσματα που ακολούθησαν, τον έχουν κρατήσει πάρα πολύ πίσω».

Για τον ΠΑΟΚ και τις μεταγραφές: «Δεν γίνεται πάντα όλοι οι ποδοσφαιριστές και όλες οι μεταγραφές να βγαίνουν. Οι περισσότεροι ξένοι που έφερε φέτος ο ΠΑΟΚ δεν έχουν μπορέσει να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Χρειάζεται έναν καλό επιθετικό ο ΠΑΟΚ , ο Αθανασιάδης μόνος του δεν μπορεί να τραβήξει το βάρος όλων παιχνιδιών. Ο ΠΑΟΚ κάνει πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν μπορεί να βάλει γκολ. Άλλη θέση που χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του 10αριού»

Για τον Κλάους Αθανασιάδη: «Ίσως περνάει ντεφορμάρισμα, ή έπρεπε να έρθει ένας ακόμα ,να υπάρχει ανταγωνισμός. Με μένα τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Εγώ ήμουν δεύτερος και τρίτος σέντερ φορ. Πάλευα να διεκδικήσω την θέση, ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο έφερνα έναν ξένο ποδοσφαιριστή και πάντα περίμενα την ευκαιρία να την αρπάξω.

Όταν δεν μπορούν να βοηθήσουν οι υπόλοιποι στο σκοράρισμα, όπως ο Τζάλμα Κάμπος που δεν έχει βάλει ούτε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, το βάρος πέφτει μοιραία στον Αθανασιάδη. Εδώ ο Κλάους πρέπει να δείξει ποιος είναι.

Ο Σάκχοφ επίσης που τον χρησιμοποιεί αρκετά ο κ.Ίβιτς, δεν μας έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Δεν φτάνει ποτέ στην μεγάλη περιοχή όπως και ο Κάνιας αλλά και ο Τσίμιροτ. Μια ομάδα δεν γίνεται να περιμένει μόνο από έναν παίκτη να βάλει τα γκολ».

Για τους Ρούσο, Λάμπρου και Αγγελόπουλο του Ηρακλή: «Τους πήραμε στο τελευταίο φιλικό που έγινε στην Κύπρο, χρησιμοποιηθήκανε και δείξανε πολύ καλά δείγματα. Τον Ρούσο τον ξέραμε και από παλιότερα παιχνίδια με την Εθνική Νέων. Ο Λάμπρου και Αγγελόπουλος είναι η πρώτη φορά που παίρνουν συμμετοχές.

Ο Λάμπρου είναι ένα ταλέντο, πολύ γρήγορος, διεισδυτικός, και πολύ καλός στο ένας εναντίων ενός. Αν βελτιώσει τα τελειώματα του μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Αγγελόπουλος είναι ένα πολύ καλό αμυντικό χαφ, που του λείπουν παιχνίδια βέβαια, έχει θετική σκέψη και είναι καλό τρεχαντήρι, μπορεί και αυτός να βελτιωθεί.

Τον Ρούσο μια τον βλέπουμε, σέντερ μπακ, μια αμυντικό χαφ. Πρέπει να γίνει πιο προσγειωμένος σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής του. Εμείς μείναμε αρκετά ευχαριστημένοι στο τελευταίο παιχνίδι, κυρίως από τον Λάμπρου. Είναι παιδιά που έχουμε μέλλον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο είναι ότι παίζουν αυτά τα παιδιά στον Ηρακλή. Όλοι οι προπονητές πρέπει να εμπιστεύονται αυτά τα παιδιά»