Facebook Pixel Πρώτος μάγκας ο Ρέτσος! Τι είπε για τους σκάουτερ και ότι παίζει αριστερό μπακ
| 2016-11-25 01:43:00

Πρώτος μάγκας ο Ρέτσος! Τι είπε για τους σκάουτερ και ότι παίζει αριστερό μπακ

Πρώτος μάγκας ο Ρέτσος! Τι είπε για τους σκάουτερ και ότι παίζει αριστερό μπακ

Ο μικρός του Ολυμπιακού μίλησε για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα, για τα δημοσιεύματα ότι τον... τσεκάρει η μισή Ευρώπη, αλλά και για την θέση που αγωνίζεται, πλέον, μόνιμα.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σημείωσε στην κάμερα του OTE TV: «Είναι δύσκολο μετά από μεγάλη αγωνιστική απραξία να βρούμε το ρυθμό μας. Κάναμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, δείχνοντας ότι είμαστε καλύτεροι. Κρατάμε την πρόκριση και πάμε για την πρώτη θέση»

Για το γεγονός ότι αγωνίζονται πολλοί παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου: «Είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι ο προπονητής μας εμπιστεύεται. Πρέπει να δείχνουμε ότι αξίζουμε να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Είναι σημαντικό να δείχνουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στην βασική ενδεκάδα. Όπου με βάζει ο προπονητής πρέπει να ανταποκρίνομαι και σε κάθε παιχνίδι να βελτιώνομαι. Είναι σημαντικό να μην εμπιστεύεται ο προπονητής μου».

Για τα δημοσιεύματα που τον αφορούν: «Προσωπικά προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά που γράφονται. Από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσω να δίνω το 100% και δουλειά μου είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags