Facebook Pixel Μεγάλη ομάδα ρώτησε τον Καμπιάσο… για Ρέτσο!
| 2016-11-25 18:23:00

Μεγάλη ομάδα ρώτησε τον Καμπιάσο… για Ρέτσο!

Μεγάλη ομάδα ρώτησε τον Καμπιάσο… για Ρέτσο!

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό αποκαλύπτουν πως άνθρωποι, τουλάχιστον, δύο ιταλικών ομάδων βρέθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο Γ. Καραϊσκάκης για τον νεαρό αμυντικό, ενώ σημειώνει πως φαβορί είναι η Μπάγερν Μονάχου. Ποια όμως επικοινώνησε με τον Αργεντινό άσο και γιατί;

Χαμός γίνεται στο εξωτερικό για τον Παναγιώτη Ρέτσο, καθώς πλέον είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Σήμερα μάλιστα στην Ιταλία ισχυρίζονται ότι σκάουτερ τόσο της Ίντερ όσο και της Γιουβέντους, βρέθηκαν στο γήπεδο στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις για να τον τσεκάρουν από κοντά, ενώ στο… κόλπο βάζουν κι άλλες ομάδες, όπως η Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ, η Τζένοα, η Φιορεντίνα, αλλά και η Μπάγερν Μονάχου!

Για την τελευταία μάλιστα, σημειώνουν πως είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του, αν και η ιστοσελίδα «interlive.it», τονίζει πως άνθρωπος από την διοίκηση της Ίντερ, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Εστεμπάν Καμπιάσο, ώστε να πάρει πληροφορίες από …πρώτο χέρι για τον Ρέτσο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags