Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, παρότι πλέον δεν είναι… νέος στο Τριφύλλι, συνεχίζει μετά από κάθε «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού να κατηγορεί τους παίκτες για την λάθος νοοτροπία και φυσικά να ζητάει μεταγραφές. Μάλιστα, μετά το… φτωχό 1-1 στην Κέρκυρα, πρόσθεσε στις δικαιολογίες του και ότι η ομάδα έχει θέμα με τα εκτός έδρας, από πριν έρθει αυτός στον σύλλογο!

Σε αντίθεση όμως με τον Έλληνα κόουτς, ο Μανόλο Χιμένεθ παρότι βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες στην ΑΕΚ, πρόλαβε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη να «αποθεώσει» τον Μοράις για την δουλειά που άφησε, έναν προπονητή που έφυγε ως ο χειρότερος στην ιστορία της Ένωσης.

Ο Ισπανός κόουτς έδειξε έτσι πως είναι… κύριος και δεν ψάχνει για δικαιολογίες, ενώ όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν ακολούθησε τον δρόμο του Ουζουνίδη και τόνισε πως οι καλύτεροι παίκτες, είναι αυτοί που παίζουν στην ΑΕΚ.

Επίσης, σημείωσε και αυτό είναι που πρέπει να διαβάσει προσεχτικά ο Ουζουνίδης, ότι δεν γίνεται να πει δημόσια ότι θέλει μεταγραφές και σε ποιες θέσεις, καθώς αν δεν γίνουν τελικά οι κινήσεις αυτές, τότε θα βρεθεί… εκτεθειμένος, απέναντι στους δικούς του ποδοσφαιριστές, που έμμεσα θα έχει μειώσει!