Facebook Pixel Τι τρέχει με άσο του Ολυμπιακού και υπερμεγαθήριο της Ευρώπης – Αυτός ήρθε ήδη στην Ελλάδα!
| 2017-02-15 23:28:00

Τι τρέχει με άσο του Ολυμπιακού και υπερμεγαθήριο της Ευρώπης – Αυτός ήρθε ήδη στην Ελλάδα!

Τι τρέχει με άσο του Ολυμπιακού και υπερμεγαθήριο της Ευρώπης – Αυτός ήρθε ήδη στην Ελλάδα!

Ποιος παράγοντας, μίας εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, θα βρεθεί στο Γ. Καραϊσκάκης και για ποιο λόγο. Διαβάστε το θέμα με ονόματα στο SportDog!

Ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την τουρκική Οσμάνλισπορ την Πέμπτη, έγινε γνωστό πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στείλει άνθρωπο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τσεκάρει τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και στο Γιουρόπα Λιγκ και μάλιστα στην θέση του αμυντικού χαφ.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αφού όντως θα υπάρχει συνεργάτης της αγγλικής ομάδας στις εξέδρες, μόνο που ο νεαρός μπακ δεν είναι ο μόνος λόγος που θα βρεθεί στον Πειραιά.

Ο άνθρωπος που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ είναι ο Μπούντιμις Βούγιασιτς. Πρόκειται για Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος εργάζεται ως scout των Άγγλων στα Βαλκάνια. Ο Βούγιασιτς κατέχει αυτό το πόστο για πάνω από 15 χρόνια και παρακολουθεί τα πάντα στον χώρο του ποδοσφαίρου στη συγκεκριμένη περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει έρθει πολλές φορές στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια με τη συνοδεία του Ίλια Ίβιτς, μένει σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο και πηγαίνει σε συγκεκριμένα μαγαζιά.

Την Πέμπτη διεξάγονται δυο αναμετρήσεις στον χώρο ευθύνης του, αυτή του Ολυμπιακού και το Λουντογκόρετς - Κοπεγχάγη στη Βουλγαρία. Μεταξύ των δυο αγώνων, ο Βούγιασιτς επελέγη να παρακολουθήσει την ελληνική ομάδα.

Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν ισχυριζόμαστε πως ο Ρέτσος δεν παρακολουθείται, όχι μόνο από τον σύλλογο του Μάντσεστερ, αλλά και από πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Άλλωστε, το πιθανότερο είναι ότι ο νεαρός Έλληνας υπήρχε στα μπλοκάκια των scouts προτού καν ντεμπουτάρει με τον Ολυμπιακό και γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο, η επιλογή του Μπέντο να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα σε ένα τόσο σημαντικό ματς, το οποίο θα δουν μάνατζερ από όλη την Ευρώπη, σίγουρα θα «ανεβάσει» κι άλλος τις μετοχές του. Ειδικά αν η συμμετοχή του, συνοδευτεί και από καλή εμφάνιση!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags