Facebook Pixel Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Μπέντο για την Οσμάνλισπορ και τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
| 2017-02-16 19:40:00

Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Μπέντο για την Οσμάνλισπορ και τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η μεγάλη έκπληξη που ετοιμάζει ο Μπέντο για την Οσμάνλισπορ και τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τρομερή «ντρίμπλα» από τον Πορτογάλο τεχνικό, στο πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Τούρκους. Τι ετοιμάζει και για ποιον θα μείνει αξέχαστο το σημερινό βράδυ;

Όπως σας έχουμε γράψει από χθες, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα έχει απόψε στραμμένο πάνω του το «βλέμμα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού άνθρωπος της αγγλικής ομάδας θα βρεθεί στο ματς του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ για να τον παρακολουθήσει.

Άλλωστε, ο νεαρός παίκτης θεωρείται τεράστιο ταλέντο και οι scouts από όλη την Ευρώπη τον έχουν στο μπλοκάκι τους από παλιά, πριν ακόμα παίξει στην πρώτη ομάδα των πρωταθλητών.

Πόσο μάλλον τώρα που όχι μόνο είναι μέλος της πρώτης ομάδας, αλλά αποτελεί και έναν από τους στυλοβάτες του Ολυμπιακού, έχοντας συμπληρώσει πολλές συμμετοχές με τους Πειραιώτες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα ως βασικός. Μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού έχει προλάβει να φορέσει ο πιτσιρικάς, επίτευγμα εντυπωσιακό για έναν 18χρονο ποδοσφαιριστή!

Συνεπώς, ο Ρέτσος σε καμία περίπτωση δεν είναι… άγνωστος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον γνωρίζει εδώ και χρόνια. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που καθιστά την αποψινή αναμέτρηση ιδιαίτερη για τον νεαρό αμυντικό και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο Πάουλο Μπέντο σχεδιάζει να τον χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ.

Από μικρός ο Ρέτσος λογίζεται από τους scouts ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στη θέση του στόπερ, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί σε άλλη θέση σε αγώνα τέτοιας σημασίας. Έτσι, εκτός από την αγωνιστική πρόοδό του, η Γιουνάιτεντ θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και την προσαρμοστικότητα του 18χρονου παίκτη σε ένα διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags