Facebook Pixel Υποδοχή ηρώων! Πάνω στο πούλμαν οι παίκτες, στην οροφή με καπνογόνο και ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-07 04:59:00

Υποδοχή ηρώων! Πάνω στο πούλμαν οι παίκτες, στην οροφή με καπνογόνο και ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδοχή ηρώων! Πάνω στο πούλμαν οι παίκτες, στην οροφή με καπνογόνο και ο Σαββίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ. Πάνω από 10.000 οπαδοί έκαναν... τη νύχτα μέρα στις 05.00, στήνοντας ένα τρελό πάρτι στον Λευκό Πύρο. Δείτε τι έγινε!

Ένα απίστευτο πάρτι έστησαν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Λευκό Πύργο, το πούλμαν της ομάδας, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τη νίκη 2-1 στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Το πούλμαν του Δικεφάλου, στο οποίο βρισκόταν τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Γιώργος Σαββίδης, έφτασε στην Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 04.00, ωστόσο… κόλλησε στον κόσμο και κατάφερε να πλησιάσει στον Λευκό Πύργο, περίπου στις 05.00!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν συνθήματα για το Κύπελλο, ζητούσαν να το… σηκώσουν το γαμ@@ο, ενώ αποθέωσαν τόσο τον Ιβάν Σαββίδη όσο και τον Βλάνταν Ίβιτς. Την ίδια ώρα, οι παίκτες της ομάδας και ο Γιώργος Σαββίδης όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ, είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν και ζούσαν το πάρτι, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβηκαν μαζί τους και οι Ιβάν Σαββίδης - Βλάνταν Ίβιτς!

Τραγουδούσαν συνθήματα, φώναζαν για τον ΠΑΟΚ, χόρευαν στον ρυθμό και παράλληλα άναψαν και κάποια καπνογόνα (σ.σ. στο βίντεο φαίνεται να ανάβει καπνογόνο και να δίνει... ρυθμό στην εξέδρα και ο Γιώργος Σαββίδης!).

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την υποδοχή… ηρώων!

 













 

 

 

 

 

 

 



Δείτε και ΟΛΗ την υποδοχή στο παρακάτω βίντεο - Μετά το 3.40.00 έχουμε την άφιξη του πούλμαν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags