Facebook Pixel Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Σαββίδης!
| 2017-06-01 23:03:00

Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Σαββίδης!

Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Σαββίδης!

Πήρατε πρέφα ποιον «τελείωσε» χθες το βράδυ ο Ιβάν Σαββίδης; Ο Sportdog σας τα ΄λεγε πάντως από τις 15 Μαρτίου!

Πέταξε πολλές… βόμβες ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για τον Ολυμπιακό, τον Καλογερόπουλο, τον Κύζα, τον Παναθηναϊκό, την αθλητική δικαιοσύνη, για απειλές εις βάρος συνεργατών του και μελών της οικογένειάς του, για… Χαλίφηδες! Είπε όμως και κάτι άλλο…
«Θα υπάρξουν μεταγραφές. Δεν έχω άλλη επιλογή, εκτός από το ανεβάσω το επίπεδο της ομάδας. Με τη διαδικασία ενίσχυσης του ΠΑΟΚ σταματήσαμε να ασχολούμαστε όταν έληξε ο χρόνος των μεταγραφών. Ήμουν πολύ αγχωμένος μη τυχόν συμβεί κάτι με τον Γλύκο. Και αυτό, επειδή είδατε ότι ο τερματοφύλακας ήταν το λάθος μας, αλλά εμείς περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να ενισχυθούμε σε αυτή τη θέση» είπε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά», «τελειώνοντας» και δημόσια τον Ζέλικο Μπρκιτς παρά το ότι το συμβόλαιο του Σέρβου τελειώνει το καλοκαίρι του 2019!

Όσοι είστε πιστοί αναγνώστες του Sportdog, φυσικά και δεν… πέσατε από τα σύννεφα! «Στη Θεσσαλονίκη έχει "ανάψει" και πάλι η κουβέντα για το αν ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται το καλοκαίρι να αποκτήσει τερματοφύλακα, αφού τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε ο Μπρκιτς στην Τούμπα από τον Ατρόμητο και το λάθος του στη Λεωφόρο έχουν κάνει …επιφυλακτικούς τους ΠΑΟΚτσήδες και για τις ικανότητες του Μπρκιτς» έγραψε ο Σκύλος στις 15 Μαρτίου! 

«Έρχεται διαζύγιο - έκπληξη! Κέρδισε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Ίβιτς "τρώει" βασικό στο Περιστέρι» σας ενημέρωσε ο Sportdog στις 6 Απριλίου, με το όνομα του Σέρβου τερματοφύλακα να είναι φυσικά στη… μαύρη λίστα που δημοσιοποίησε ο Σκύλος την περασμένη Κυριακή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Μπρκιτς δεν κατάφερε ούτε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε αυτή την εβδομάδα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Γλύκου, αφού ούτε στο ΟΑΚΑ ούτε χθες έδωσε σιγουριά κάτω από τα δοκάρια!

Η επιλογή του βέβαια το προηγούμενο καλοκαίρι και ενώ ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν τερματοφύλακα που θα είναι το αδιαμφισβήτητο νούμερο 1 για την ασπρόμαυρη εστία, «βαραίνει» και τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Λούμπος Μίχελ, που όπως αποδείχθηκε δεν αξιολόγησαν σωστά τις ικανότητες του Μπρκιτς ούτε το γεγονός πως στα τέσσερα όλα κι όλα παιχνίδια της Κάρπι που αγωνίστηκε πέρσι, δέχθηκε δώδεκα γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags