Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη είναι υπαρκτό και φαίνεται πλέον πως οι εξελίξεις αρχίζουν να δρομολογούνται, αφού στο παιχνίδι μπαίνει πλέον και η Λανς, στην οποία ανήκει ο παίκτης που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής, η Ένωση παρακολουθούσε διακριτικά την υπόθεση αφού δεν ήθελε να μπει στη μέση στις διαπραγματεύσεις του Κλωναρίδη με το Τριφύλλι.

Ωστόσο, χθες η πλευρά του «Κλώνα» έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Παναθηναϊκός, καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη διεμήνυσε στους Πρασίνους ότι ο 24χρονος δεν θέλει να μείνει στην ομάδα.

Έτσι, με τη σειρά της η Λανς ειδοποιήθηκε για την εξέλιξη αυτή, αλλά και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάλεσε τους ανθρώπους της Ένωσης ώστε να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Κλωναρίδη.

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι ενδιαφέρεται για την αγορά του ποδοσφαιριστή, η γαλλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει και ο «Κλώνα» επιθυμεί την επιστροφή του. Συνεπώς, αναμένοντας εξελίξεις άμεσα!