Facebook Pixel ΠΑΟΚ Ο Λουτσέσκου κάνει δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες - Τι θα γίνει στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
| 2017-12-10 11:05:00

«Βόμβες» από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - «Aκόμα είναι στην... Ξάνθη»!

του Γιώργου Κτενά
«Βόμβες» από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - «Aκόμα είναι στην... Ξάνθη»!

Ο διευθυντής του Metropolis FM, Γιώργος Μπούζος, στο sportdog.gr.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μέταλλο πρωταθλητή και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν επιλογή ρίσκου που κάνει δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες και δεν έχει ανάστημα για να τους επιβληθεί, σχολίασε μέσω του sportdog.gr ο Γιώργος Μπούζος.

Ο διευθυντής του Metropolis FM αναφέρθηκε, ακόμα, στο ντέρμπι του Δικέφαλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει πετάξει λευκή πετσέτα και την κρατάει όρθια ο προπονητής της.

Σχολίασε τον συγκυριακό μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, ενώ είπε και την άποψή του για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.

«Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βλέπω ότι όλα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ: Ανοίγει ξανά η Τούμπα και θα είναι γεμάτη, έρχεται ανεβασμένος από την Ξάνθη, ενώ οι εκκαθαρίσεις με τον Λέοβατς και η αλλαγή πλεύσης να παίζουν αυτοί που πρέπει να παίζουν, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πάρει τη νίκη. Περιμένω τον ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά, με καλή ψυχολογία, λόγω και της παρουσίας των οπαδών του. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Μπούζου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τους Πράσινους:

«Πολλές φορές αυτό που συμβαίνει τώρα στον Παναθηναϊκό, λειτουργεί ως δίκοπο μαχαίρι για τους αντιπάλους του. Γιατί οι παίκτες μπροστά το κίνδυνο που υπάρχει για την ομάδα τους, συσπειρώνονται. Τον Παναθηναϊκό τον κρατάει όρθιο ο Ουζουνίδης. Οι ξένοι παίκτες είναι επαγγελματίες και βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα και, νομίζω, ότι λείπει η προοπτική από την ομάδα. Παλεύουν για το σήμερα, αλλά δεν μπορούν να δώσουν μάχη για την επόμενη μέρα».

Τι χρειάζεται να κάνει ο ΠΑΟΚ για να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία για να εξασφαλίσει διαφορά στη βαθμολογία, όταν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ κουβαλούσαν δύο καρπούζια στη μια μασχάλη. Το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και ο Δικέφαλος χρειάζεται να αποκτήσει μέταλλο πρωταθλητή, που δεν το έχει. Κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν από 32 χρόνια, καθώς δεν πωλείται αυτό το μέταλλο στα σούπερ μάρκετ. Το κερδίζεις στα γήπεδα. Αυτό που του λείπει είναι η νοοτροπία του νικητή, που δεν το διαθέτει ο Λουτσέσκου αλλά και μια πλειάδα παικτών».

Η άποψή σας για τον Ράζβαν Λουτσέσκου ποια είναι;

«Θεωρώ ότι ήταν επιλογή ρίσκου, προπονητής που δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ και όχι της Ξάνθης. Κάνει δημόσιες σχέσεις με τους παίκτες, δεν διαθέτει ποδοσφαιρικό ανάστημα για να επιβληθεί, με αποτέλεσμα το ηλεκτροσόκ που χρειαζόταν η ομάδα, να το αναλαμβάνουν οι οργανωμένοι. Όπως έκανε η Θύρα 4 στην τελευταία ανακοίνωσή της, όταν ενημέρωσε πως αν δεν νικήσουν στην Ξάνθη, καλύτερα να μην επέστρεφαν πίσω. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Λουτσέσκου δηλαδή, το κάνουν οι οργανωμένοι που αντιλαμβάνονται το κενό και το καλύπτουν».

Η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει, τι περιμένετε να συμβεί  στον ΠΑΟΚ;

«Βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια στο σφυρί και μια στο πέταλο. Δεν έχει σταθερή στρατηγική και γραμμή. Από εκεί που έλεγαν ότι θέλουν στην ομάδα διεθνείς Έλληνες, ξαφνικά ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίζει χωρίς Έλληνα παικτη. Τώρα, βλέπω ξανά στροφή προς τους Έλληνες. Αυτό είναι μια χτυπητή αδυναμία της ομάδας, καθώς φαίνεται ότι λείπει ένας μακρόπνοος σχεδιασμός. Όλα είναι συγκυριακά και πολλές φορές και καιροσκοπικά».

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε πώς βλέπετε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ;

«Ο Ολυμπιακός είναι εγκλωβισμένος στις πολλές αλλαγές παικτών αλλά και προπονητών. Επίσης, θεωρώ ότι η δικαστική περιπέτεια του Μαρινάκη αφήνει το αποτύπωμά της στην ομάδα. Όσον αφορά την ΑΕΚ, είναι ομάδα που έχει τα χαρακτηριστικά του Μελισσανίδη: Έχει καρδιά τίγρη και παίζει με ψυχή, τα δίνει όλα και με χαμηλότερο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ. Αλλά βγάζει αυτό που δεν βγάζει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο: Αγωνιστικό πνεύμα και ψυχή». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags