Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλαψαν και οι... πέτρες στο Τορίνο - Αξέχαστες στιγμές και δάκρυα στο «αντίο» του Μπουφόν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-19 18:12:00

Έκλαψαν και οι... πέτρες στο Τορίνο - Αξέχαστες στιγμές και δάκρυα στο «αντίο» του Μπουφόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκλαψαν και οι... πέτρες στο Τορίνο - Αξέχαστες στιγμές και δάκρυα στο «αντίο» του Μπουφόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο ματς του "Τζίτζι" με την Γιουβέντους.

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν διαδραματίστηκαν στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Βερόνα στο "Juventus Stadium".

Ο σπουδαίος "Τζίτζι" έγινε αλλαγή σε εκείνο το σημείο και όλο το γήπεδο ξέσπασε σε κλάματα. Ο τεράστιος Ιταλός χαιρέτησε όλους τους παίκτες της Γηραιάς Κυρίας, αλλά και μερικούς της Βερόνα και πηγαίνοντας στον πάγκο έβαλε και ο ίδιος τα κλάματα, αφού ήξερε ότι ήταν η τελευταία φορά που αγωνιζόταν με την φανέλα της Γιουβέντους.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι χειροκροτούσαν ασταμάτητα μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή, ακολουθώντας επί της ουσίας τη συγκίνηση όλου του γηπέδου, με πολλούς οπαδούς να έχουν ξεσπάσει σε λυγμούς, ανάμεσά τους και ένας εκ των γιων του Μπουφόν, που έκλαιγε με λυγμούς από τα επίσημα του γηπέδου. 

Για την ιστορία, σε ένα αδιάφορο ματς, για την τελευταία αγωνιστική της Serie A, η Γιουβέντους επικράτησε με 2 - 1 της εδώ και καιρό υποβιβασμένης Βερόνα, με σκόρερ τους Ρουγκάνι (49’) και Πιάνιτς (52’) ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 76’ με γκολ του Τσέρτσι, ενώ στην εστία της Γιουβέντους ήταν ο Πινζόλιο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags