Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανησυχία Ουζουνίδη για τη μεταγραφή του Πόνσε
| 2018-06-29 23:30:00

Τρελαμένος ο Ουζουνίδης με τη μεταγραφή - Τα 'χει... πάρει με τον παικταρά και είναι στα... κάρβουνα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελαμένος ο Ουζουνίδης με τη μεταγραφή - Τα 'χει... πάρει με τον παικταρά και είναι στα... κάρβουνα

Τι... κακό βάζει το μυαλό τους και για ποιον στην Ενωση; Ολο το παρασκήνιο.

Λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για το Κίελτσε, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ πασχίζει να κλείσει τα μεταγραφικά ζητήματά που την απασχολούν.

Η Ένωση απέκτησε στόπερ (Οικονόμου) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως θέλει να ενταχθούν άμεσα στην ομάδα δύο ακόμα προσθήκες, ενός χαφ και ενός επιθετικού.

Το ζήτημα του επιθετικού θα μπορούσε να έχει ήδη κλείσει, αφού οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ήδη βρει τον εκλεκτό στο πρόσωπο του Έκι Πόνσε, με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη φυσικά.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο Αργεντινός παρουσιαζόταν να βρίσκεται μια ανάσα από τον Δικέφαλο, καθώς τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Παρ’ όλα αυτά, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα τυπικά, κάτι που έχει δημιουργήσει ανησυχία στους διοικούντες της ΑΕΚ και τον Ουζουνίδη, οι οποίοι θέλουν ο παίκτης να έρθει όσο πιο άμεσα γίνεται ώστε να έχει χρόνο να δουλέψει με την ομάδα και να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Champions League.

Πάντως, από τη στιγμή που δεν υπήρξαν εξελίξεις μέχρι την Παρασκευή, φαίνεται πως δύσκολα το θέμα θα κλείσει το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο,πρέπει να διευκρινιστεί πως αυτό δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή θα χαλάσει, παρά τα όσα «ψυθιρίζονται» δεξιά και αριστερά τις τελευταίες ώρες…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags