Facebook Pixel ΑΕΚ: Τεράστια δικαίωση Ουζουνίδη με Πόνσε και Μπογέ - Δίνει 12 εκατ. ο Μελισσανίδης;
| 2018-10-29 12:15:00

Τεράστιος Μαρίνος με διπλό «μπαμ» - «Αρπάζει» 12 «χαρτιά» από... τον Μελισσανίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τεράστιος Μαρίνος με διπλό «μπαμ» - «Αρπάζει» 12 «χαρτιά» από... τον Μελισσανίδη

Απόλυτη δικαίωση Ουζουνίδη, βόμβα αλά Λιβάγια!!!

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις της ΑΕΚ για τη σούπερ εμφάνιση των Έκι Πόνσε και Λούκας Μπογέ στην αναμέτρηση με τον Άρη. Οι δύο Αργεντινοί, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο αρχικό σχήμα, είχαν τρομερή συνεργασία και έδειξαν ότι είναι ικανοί να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. 

Όσον αφορά τον πρώτο, απέδειξε ότι, κόντρα σε όλα όσα ακούγονταν γι' αυτόν, «έχει» το γκολ. Και, μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι πως στην άτυπη σύγκριση που γίνεται με τον Σέρχιο Αραούχο βγαίνει πανηγυρικά νικητής, καθώς ο Έκι Πόνσε μετράει ήδη 5 γκολ έναντι ενός του επιθετικού της Λας Πάλμας σε αντίστοιχο κομμάτι της περσινής σεζόν. 

Βέβαια, στην πραγματικότητα οι δύο παίκτες δεν έχουν κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, είναι άλλου στυλ επιθετικοί, με τον Έκι Πόνσε να φαίνεται πως «δένει» καλύτερα με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο φέτος Μάρκο Λιβάγια. 

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί απόλυτη δικαίωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος ήταν αυτός που επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτησή του, παρά το αρχικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή. 

Φυσικά, δικαιωμένος θα πρέπει να νιώθει ο Έλληνας τεχνικός και για τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος ήταν κορυφαία του επιλογή του για την ενίσχυση των εξτρέμ. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ είχε μιλήσει προσωπικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Αργεντινό άσο και είχε τονίσει πόσο πολύ τον πιστεύει ακόμα και μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Θα δώσει 12 εκατ. ο Μελισσανίδης;

Το μεγάλο ερώτημα, βεβαίως, είναι τι θα κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το καλοκαίρι, αν και εφόσον το συγκεκριμένο δίδυμο συνεχίσει τη σεζόν με παρόμοιες εμφανίσεις. Και οι δύο παίκτες έχουν αποκτηθεί δανεικοί με οψιόν αφοράς που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ έκαστος. Αθροιστικά χρειάζονται, δηλαδή, 12 εκατ. ευρώ για να ανήκουν στην ΑΕΚ από τη νέα χρονιά, ποσό που μοιάζει απαγορευτικό όχι μόνο για την Ένωση, αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. 

Πάντως, ο Τίγρης ξεκαθάρισε τις προάλλες, μιλώντας στους ρεπόρτερ της ομάδας, ότι η ΑΕΚ πληρώνει μόνο για παίκτες που αποτελούν επένδυση και μπορούν μελλοντικά να φέρουν έσοδα στην ΠΑΕ.

Οι δύο παίκτες σίγουρα με βάση την ηλικία τους και το ταλέντο τους έχουν μεταπωλητική αξία, οπότε κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το αφεντικό της Ένωσης να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση, για τη μία τουλάχιστον περίπτωση. Εξάλλου, αυτό έπραξε και στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεταγραφάρα από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - Φορ που σαρώνει τα πάντα - Κλείνει με ένα «μύριο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags