Facebook Pixel Sportdog.gr | "Αλύγιστος" ο Αστέρας - Σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο 85’ - Ζωντανοί για τα πλέι οφ οι Αρκάδες
| 2020-02-22 21:31:00

"Αλύγιστος" ο Αστέρας - Σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο 85’ - Ζωντανοί για τα πλέι οφ οι Αρκάδες

Sportdog Team
"Αλύγιστος" ο Αστέρας - Σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο 85’ - Ζωντανοί για τα πλέι οφ οι Αρκάδες

Ήρθαν ισόπαλοι στην Τρίπολη με 1-1.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Οι Πράσινοι δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Τρίπολη, σ' ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα και εντάσεις με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1.

Ο Μακέντα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ του παιχνιδιού μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Νατζ, αλλά χρειάστηκε να εκτελέσει δυο φορές καθώς την πρώτη ο Παπαδόπουλος αστόχησε και ο Μανούχος έδωσε επανάληψη, διότι ο Έλληνας πορτιέρε είχε βγει νωρίτερα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Παναθηναϊκό να μένει στον αγωνιστικό χώρο με 10, αφού ο Ζαχίντ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επιπλέον ο Δώνης είδε τον Χατζηθεοδωρίδη να αποχωρεί τραυματίας και έτσι στο 85' δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χαουρέγκι.

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν για να μείνει ζωντανός στη μάχη τον πλέι οφ, καθώς βρέθηκε 30 και την 7η θέση με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μόλις στους 31 και αύριο να έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού πέρασε χωρίς καμία αξιόλογη φάση. Ο Αστέρας είδε τον Ιγκλέσιας να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του να περνάει ο Βαλιέντε.

Τόσο οι παίκτες του Δώνη όσο και του Ράσταβατς συνέχιζαν να μην είναι απειλητικές με την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι να έρχεται για τους γηπεδούχους. Ο Ντέλετιτς σκόραρε στο 28’ αλλά βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 36’ ήρθε η στιγμή του Παναθηναϊκού με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει ένα σουτ και τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει αλλά ο Μακέντα στην αρχή της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι Πράσινοι στο 43’ είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Ζαχίντ να εκτελεί έξυπνα ένα φάουλ και τον Χατζηγιοβάνη να κάνει ένα σουτ, το οποίο όμως έδιωξε ο Σουάρεθ.

Το 45λεπτο ολοκλρώθηκε με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο συγκεντρωμένος και οι παίκτες του Δώνη, δημιουργούσαν περισσότερες ευκαιρίες.

Μόλις στο 46' ο Μακέντα έκανε ένα σουτ που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος αλλά ο Μανούχος μετά από έλεγχο που έκανε στο VAR, υπέδειξε το πέναλτι που υπήρχε καθώς ο Τασουλής είχε κλωτσήσει τον Νατζ μέσα στην περιοχή.

Ο Μακέντα ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και τότε ο Μανούχος έδωσε επανάληψη για γρήγορη έξοδο του Παπαδόπουλου.

Ο Ιταλός αυτό τη φορά ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 51'.

Τα νεύρα και σκληρές κόντρες δεν έλειψαν μέσα στο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να βλέπει τον Χατζηθεοδωρίδη να αποχωρεί τραυματίας και τον Αλεξανδρόπουλο να περνάει στη θέση του.

Στο 65' ο Ζαχίντ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Πράσινοι συνέχισαν με 10 το παιχνίδι, την ώρα που ο Αστέρας άρχισε να πιέζει για το γκολ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 85' με τον Χαουρέγκ μετά από σέντρα από τα δεξιά του Φερνάντεθ. 

Ο Περέα που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στη θέση του Μακέντα προσέφερε φρεσκάδα και αρκετές ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Στο 91' ο Κολομβιανός έκανε ένα σουτ το οποίο πέρασε ξυστά μαπό το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου, ενώ λίγο αργότερα δεν κατάφερε να σκοράρει μετά από μια σέντρα του Ανουάρ.

Οι ενδεκάδες: 

ΠαναθηναϊκόςΔιούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Κουρμπέλης, Νατζ, Ανουάρ, Μακέντα

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεζ, Κρέσπι, Χαουρέγκι, Ντέλετιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags