Παναθηναϊκός - Γιάννης Φετφατζίδης: Και από το πουθενά, Φετφατζίδης στην πράσινη καθημερινότητα. Είδηση που διέρρευσε χτες το βράδυ και θέλει τον Παναθηναϊκό να καραδοκεί για τον διεθνή εξτρέμ του Αρη, σε περίπτωση που τα οικονομικά προβλήματα των «κιτρίνων» οδηγήσουν στην αποδέσμευση του.

Διαφορετικά δεν παίζει να γίνει το παραμικρό, αφού δεν μπορεί να αγοραστεί ποτέ ο «Φέτφα» από τον Παναθηναϊκό και επίσης, ο Αρης δεν πρόκειται να τον δώσει ποτέ στους «πράσινους».

Ιστορία με προεκτάσεις, παρελθόν και φυσικά παρόν. Και εδώ είμαστε για να ιντριγκάρουμε. Πέρυσι, Νταμπίζας και Δώνης είχαν στο περίμενε τον Φετφατζίδη μόνο και μόνο για να επιλέξουν τους Μολό, Μπεκ και Ζαχίντ. Ναι, ο Νορβηγός  υπολογίζονταν για εξτρέμ στην αρχή, μην το ξεχνάμε.

Και όσο για το χρηματικό κομμάτι, ο Μολό για παράδειγμα, με τον οποίο συναντήθηκε και ο Δώνης και ο Νταμπίζας για να τον πείσουν να έρθει στον Παναθηναϊκό, ζητούσε (και τελικά πήρε) περισσότερα από αυτά που αξίωνε ο Φετφατζίδης.

Η αλήθεια είναι λοιπόν πως για τον «Φέτφα» πέρυσι δεν υπήρχε καμία διχογνωμία μεταξύ Δώνη και Νταμπίζα. Εκαναν μια διερευνητική επαφή, άκουσαν ό,τι είχαν να ακούσουν και τελικά προχώρησαν σε άλλες επιλογές, θεωρώντας αμφότεροι πως ο Ελληνας άσος δεν τους κάνει. Τόσο απλά.

Η χτεσινή διαρροή του ονόματος του «Φέτφα» ως στόχου, πέραν του ουτοπικού του πράγματος (ο Καρυπίδης άλλωστε με άμεσο ποστάρισμα του ξεκαθάρισε την κατάσταση και δεν πρόκειται να αφήσει ποτέ τον Φετφατζίδη ελεύθερο), δεν προέρχεται από την πλευρά του καθ’ ύλην αρμοδίου (και υπεύθυνου από τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου για τις μεταγραφές) Ρόκα. Κάτι που δείχνει πως και το περίφημο ξεκαθάρισμα ρόλων και αρμοδιοτήτων ακόμη δεν έχει γίνει και ούτε φαίνεται να μπορεί να υλοποιείται.

Επιπρόσθετα. Ακόμη και στην ιδανική εξέλιξη, να μείνει δηλαδή ελεύθερος ο Γιάννης Φετφατζίδης (που δεν…), θα πρέπει ο Παναθηναϊκός πρώτα να «ξεφορτώσει» τα +200.000 ευρώ που έχει λαμβάνει του χρόνου ο Μολό και τα περίπου 130.000 που έχει λαμβάνει ο Μπεκ για να μπει σε διαδικασία να δαπανήσει ένα (πάνω κάτω αθροιστικά) ανάλογο ποσό για τον Φετφατζίδη.

Και για την ιστορία, ο ίδιος ο «Φέτφα» ούτε ενήμερος είναι για το πρόσφατο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ούτε και – όπως εμφανίζεται – θετικός στην προοπτική να φορέσει τα «πράσινα», έχοντας ξενερώσει (στην καλύτερη) από τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Κοινώς, φάτε μάτια ψάρια. Συγκεκριμένων στοχεύσεων διαρροή, σίγουρα όχι ρεαλιστική και σίγουρα όχι μεταγραφικού περιεχομένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος Φριντέτ; Σκάει διπλή αποχώρηση στον ΠΑΟ - Τέλος κορυφαίος άσος - Χαμός και με Παππά!