ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Από το πουθενά (;) προστέθηκαν νέα κεφάλαια στη… Γιαννουλη-άδα της εποχής το τελευταίο διήμερο. Πρώτα, δημοσιεύματα που ήθελαν τη Λοκομοτίβ να επιστρέφει στη διεκδίκηση του διεθνή αριστερού μπακ, διάψευση από την πλευρά του ατζέντη του ποδοσφαιριστή και του ίδιου του Γιαννούλη, με τη συγκεκριμένη πλευρά να επισημαίνει πως το σοβαρότερο – μεταξύ άλλων βέβαια – ενδιαφέρον προέρχεται από τη Ρεν, για την οποία όμως εμφανίστηκαν ρεπορτάζ που ήθελαν τον γαλλικό σύλλογο να μην μπαίνει ξανά σε διαδικασία διεκδίκησης του Ελληνα άσου.

Λίγο καθυστερημένα βέβαια. 21 Απριλίου ήταν όταν ο sportdog σημείωνε σχετικά: «Πάμε και στον… τρίτο πόλο και αυτόν που εδώ και έναν χρόνο έχει δείξει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, καταθέτοντας τέσσερις συνολικά προτάσεις για τον Γιαννούλη, τη Ρεν. Ψάχνοντας λοιπόν αν και κατά πόσον ο γαλλικός σύλλογος παραμένει «ζεστός» για τον διεθνή μπακ, πέσαμε σε… πάγο.

Η Ρεν, προ της πανδημίας, βρίσκεται ενώπιον πολύ σημαντικών αλλαγών. Αλλαξε πρόεδρο, αλλάζει σχεδόν ολόκληρο το οργανόγραμμα του συλλόγου, μεταξύ αυτών και τους αρμόδιους για μεταγραφικά ζητήματα, ενώ παραμένει ανοικτό και το κατά πόσον ο (βαθύπλουτος) ιδιοκτήτης της θα παραμείνει.

Αλλαγές που έχουν άμεση σχέση με τα υφιστάμενα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου. Και ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας εξ αυτών, όντας σταθερό στην σχετική ατζέντα του club. Πλέον όμως, με τόσες αλλαγές που έχουν γίνει (και άλλες τόσες που αναμένονται), μοιραία αλλάζει και το πλαίσιο, πιθανότατα και οι προτεραιότητες. Πόσο μάλλον όταν η Ρεν έχει «κουραστεί» από τις συνεχόμενες… πόρτες που έχει φάει από τον ΠΑΟΚ σε διαδοχικές προτάσεις της στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους».

Πόσο πιο… σαφές να το κάνουμε και πόσο πιο ξεκάθαρα να το αποτυπώσουμε; Ότι δηλαδή το ενδιαφέρον της Ρεν έχει ατονήσει αρκετά και σημαντικά, τόσο που να θεωρείται πως δεν θα επιστρέψει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο «σκύλος» το επισήμανε πρώτος και έγκαιρα.

Και ανεξαρτήτως τι λέγεται και τι γράφεται, ανεξαρτήτως της σαρωτικής κινητοποίησης ενός ολόκληρου μηχανισμού (μέρος του οποίου είναι και ο ατζέντης Τζάκι Μπουγιάλ, ο οποίος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος του Γιαννούλη μιλώντας στα ρωσικά media) με σκοπό να έρθουν προτάσεις – και προτάσεις καλές – για τον Γιαννούλη, ανεξαρτήτως του τι δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του διεθνή μπακ για ομάδες που ενδιαφέρονται (Αταλάντα, Σαμπντόρια, Βαγιαδολίδ, Σοσιεδάδ, η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ανάλογη ανταπόκριση. Κάθε άλλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελή "βόμβα" με Μακ! Γυρίζει Ελλάδα αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει ο Σαββίδης;