ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Απαντώντας στην προ ημερών φημολογία περί αναζοπύρωσης του ενδιαφέροντος της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Γιαννούλη, ο μάνατζερ του αριστερού μπακ τού Δικέφαλου ήταν πολύ συγκεκριμένος ως προς τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, κατονομάζοντας τις Ρεν, Σοσιεδάδ, Βαγιαδολίδ, Αταλάντα και Σαμπντόρια.

Καιρός λοιπόν, ύστερα και από σχετική έρευνα που έκανε ο sportdog, να δούμε τι πραγματικά ισχύει για την κάθε μία. Για τη Ρεν, έγκαιρα, πριν περίπου δύο εβδομάδες ο «σκύλος» είχε αναφέρει τη μεταστροφή των δεδομένων, λόγω της αλλαγής των… πάντων στο οργανόγραμμα του γαλλικού συλλόγου.

Επιπρόσθετα, οι συνεχόμενες αρνήσεις του ΠΑΟΚ σε σειρά προτάσεων και προσεγγίσεων στις τρεις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν «παγώσει» τους ιθύνοντες της Ρεν, ενώ και η συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ίσως της επιτρέψει να «αναβαθμίσει» τη μεταγραφική της στόχευση. Ως τώρα, καμία (νέα) προσέγγιση στον ΠΑΟΚ.

Αταλάντα. Μια ακόμη ομάδα για την οποία ο «σκύλος» έχει αναλύσει έγκαιρα και συνεχώς τα ισχύοντα δεδομένα. Τον Γιαννούλη οι «μπεργκαμάνσκι» τον σκάναραν πολύ, όπως και τον Τσιμίκα. Απόφαση όμως δεν το πήραν ποτέ. Τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησαν τον Γερμανό Τσιμπόρα, τον οποίο και θέλουν να «βγάλουν» σε περίπτωση που πουλήσουν τον βασικό αριστερό τους μπακ. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να κινηθούν για μπακ και σίγουρα τη δεδομένη στιγμή ο Γιαννούλης δεν είναι στα πλάνα τους.

Σαμπντόρια. Ο… Πίτερ-Παν των μεταγραφικών ιστοριών. Πάντα εμπλέκεται σε παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, ποτέ δεν αγοράζει. Το γεγονός ότι εν όψει της επανέναρξης του καμπιονάτο οι Γενοβέζοι είναι μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού προφανώς και αναδεικνύει ότι το ενδιαφέρον τους τη δεδομένη στιγμή – πέραν της ανάκαμψης, όπως και της Αταλάντα, αφού Γένοβα και Μπέργκαμο ήταν στην καρδιά της κρίσης πανδημίας στην Ιταλία – μόνο μεταγραφικό δεν είναι.

Σοσιεδάδ και Βαγιαδολίδ. Οι… new entries της υπόθεσης. Η Βαγιαδολίδ είναι η… Σαμπντόρια της Πριμέρα. Σε περίπτωση επανέναρξης της θα παλέψει για την παραμονή της, δεν ενδιαφέρεται και ούτε κινείται μεταγραφικά τώρα, ακόμη και αν παραμείνει, δεν μπορεί να ικανοποιήσει ούτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Οσο για τη Σοσιεδάδ. Ανθρωποι της έχουν παρακολουθήσει τον Γιαννούλη, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν έχουν πειστεί με τον διεθνή Ελληνα μην βρίσκεται ψηλά στην σχετική λίστα των Βάσκων (ίσα ίσα). Το γεγονός μάλιστα ότι διεκδικούν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ αφενός περιορίζει – τη δεδομένη στιγμή – το μεταγραφικό τους ενδιαφέρον, αφετέρου (και κυρίως) τους επιτρέπει σε περίπτωση που καταφέρουν τελικά να τερματίσουν στην τετράδα του πρωταθλήματος να «διευρύνουν» τις μεταγραφικές τους επιλογές (και μπάτζετ). Σε κάθε περίπτωση πάντως, επαναλαμβάνουμε πως για το αριστερό άκρο της άμυνας τους ο Γιαννούλης βρίσκεται πολύ χαμηλά στην αξιολόγηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε η πρώτη αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ - Τον... καθάρισε ο Φερέιρα - Συμφωνεί ο Ιβάν;