Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης έκλεισε στην Μακάμπι
| 2020-08-07 15:17:00

Τινάζει την μπάνκα ο Δώνης - Έκλεισε στη Μακάμπι με τρελό ποσό - Θα... κουφάνει την πιάτσα

Sportdog Team
Τινάζει την μπάνκα ο Δώνης - Έκλεισε στη Μακάμπι με τρελό ποσό - Θα... κουφάνει την πιάτσα

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Δώνης όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τους Ισραηλινούς και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι απολαβές του θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς το συμβόλαιο στον Έλληνα τεχνικό πρόκειται για μια τεράστια υπέρβαση από την Μακάμπι, καθώς μέχρι πρότινος ο Βλάνταν Ίβιτς έπαιρνε 600.000 ευρώ.

Βέβαια η συμφωνία συμπεριλαμβάνει και την αμοιβή για το τιμ του και όλα πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα την Κυριακή πρόκειται να ταξιδέψει μαζί με τους συνεργάτες του στο Ισραήλ προκειμένου να διευθετηθούν και τα τυπικά.

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, στο οποίο είχε προπονήσει και στο παρελθόν αφού έκατσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και της Αλ Σαρτζά για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags