Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γιαννούλης ήταν και πάει... - Παίρνουν αριστερό μπακ από τη... Β’ Εθνική!
| 2020-09-22 14:39:00

Σούπερ επιβεβαίωση sportdog: Γιαννούλης ήταν και πάει... - Παίρνουν μπακ από τη... Β’ Εθνική!

του Ευάγγελου Μίχου
Σούπερ επιβεβαίωση sportdog: Γιαννούλης ήταν και πάει... - Παίρνουν μπακ από τη... Β’ Εθνική!

ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Φυσικά και δεν περίμενα τον κορυφαίο παγκοσμίως μεταγραφολόγο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο καλέ, για να επιβεβαιωθώ στην υπόθεση Γιαννούλη.

Τον αναφέρω/επικαλούμαι σήμερα όμως, γιατί όταν έγραψα σε... ρεπορτάζ (μετά την πρόκριση σε βάρος της Μπενφίκα), πως ο ΠΑOΚ δεν πουλάει τον Γιαννούλη στην Aταλάντα, πως το deal ναυάγησε και οι "μπεργκαμάσκι" στρέφονται σε άλλε επιλογές, η πλειοψηφία των ΜΜΕ στην Ελλάδα συνέχιζαν είτε να γράφουν πως η υπόθεση παραμένει ανοικτή, είτε να παρουσιάζουν προτάσεις και λεπτομέρειες από την εποχή της διαπράγματευσης αλλά που πλέον είχαν καεί. Δεν πειράζει, τον... παππού θα τον ακούτε και θα μαθαίνεται...

Πάμε στον σημερινό Ντι Μάρτζιο. Τι έγραψε ο συνάδελφος και... φίλος μου; Πως η Aταλάντα εγκατέλειψε την υπόθεση του Γιαννούλη και αγοράζει τον Γιοάν Μοχίκα από τη Χιρόνα της ισπανικής Σεγκούντα Ντιβιζιόν! Σύμφωνα με τον εγκυρότατο Ιταλό δημοσιογράφο, η ομάδα του Γκασπερίνι έχει προχωρήσει πάρα πολύ τη μεταγραφή του 28χρονου διεθνή Κολομβιανού αριστερού φουλ μπακ, σε βαθμό που να απομένουν λεπτομέρειες για να dealάρει η υπόθεση!

Ο Μοχίκο είχε κοστίσει στη Χιρόνα, το 2018 όταν κι ανέβηκε στην Πριμέρα, αγορά 5 εκατ. ευρώ από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Τώρα η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 1,8 εκατ. ευρώ και με συμβόλαιο ως το 2022 δείχνει να είναι μια απόλυτα συμβατή περίπτωση ως προς τα οικονομικά/αγωνιστικά θέλω και τον αρχικό προγραμματισμό της Aταλάντα. 

Γιατί ο Γκασπερίνι και τον Γιαννούλη ως δευτερο αριστερό μπακ θα τον έπαιρνε, γι' αυτό και οι "μπεργκαμάσκι" δεν ήθελαν να ξεφύγουν οικονομικά. Πρώτος, βασικός κι αναντικατάστατος στην ομάδα είναι ο Γκόσενς, αξίας 27 εκατ. ευρώ, o οποίος θα βγει για πώληση το καλοκαίρι του 2021. Και μέχρι τότε ήθελαν να... προετοιμάσουν, εξελίξουν τον διάδοχό του (έτσι έβλεπαν τον Γιαννούλη)

Να αποκαλύψω όμως κάτι κι εγώ σήμερα, γιατί βγάλαμε... μεροκαματάκι από τον Ντι Μάρτζιο. Απόδειξη πως... Αταλάντα ήταν και πάει για τον Γιαννούλη, αφού βρήκε αριστερό μπακ, αποτελεί πως ο Πολωνός Αρκάντιους Ρέκα βρίσκεται κοντά στη μετακινησή του στην Κροτόνε!

Ο Ρέκα που η Aταλάντα τον πρόσφερε στον ΠΑOΚ ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Γιαννούλη, υπενθυμίζω. Ο τεχνικός διευθυντής της, Σαρτόρ, ήθελε να ξεφορτωθεί από το ρόστερ τo "βαρίδι" διεθνή Πολωνό με συμβόλαιο 650.000 ετησίως και να πάρει στη θέση του τον Ελληνα μπακ.Τελικά το πρώτο γίνεται αλλά όχι και το δεύτερο αφού πάνε στον Κολομβιανό Μοχίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα: Υπογράφει στη Μίλαν Έλληνας άσος! Ήταν στον ΠΑΟΚ - Νέο τρελό deal του "μικρού Ολυμπιακού"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags