Facebook Pixel Ουκρανία: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην Ουκρανία - Γήπεδο πασίγνωστης ομάδας γίνεται καταφύγιο για πρόσφυγες
| 2022-03-11 17:31:00

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην Ουκρανία - Γήπεδο πασίγνωστης ομάδας γίνεται καταφύγιο για πρόσφυγες

Sportdog Team
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην Ουκρανία - Γήπεδο πασίγνωστης ομάδας γίνεται καταφύγιο για πρόσφυγες

Απίστευτες είναι οι εικόνες που λαμβάνουμε καθημερινά από την Ουκρανία με τους πρόσφυγες να προσπαθούν να βρουν σωτηρία από τις βόμβες, ενώ παράλληλα και οι ποδοσφαιρικές ομάδες ψάχνουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Μεγάλες προσπάθειες καταβάλει τις τελευταίες ώρες η διοίκηση της ουκρανικής ομάδας ώστε να μετατρέψει την Arena Lviv, που περίπου πριν μια δεκαετία φιλοξένησε αγώνες για το Euro 2012, σε καταφύγιο προσφύγων, μιας και μέχρι στιγμής το Λβιβ δεν έχει πληγεί για την ώρα από τον πόλεμο και έτσι πολλοί Ουκρανοί βλέπουν την πόλη ως μία ασφαλή επιλογή.

"Προσπαθούμε να είμαστε βοηθητικοί και να οργανώσουμε ένα καταφύγιο στο Λβιβ, σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε στο Euro 2012. Έχουμε παίξει παιχνίδια του Champions League εδώ στο παρελθόν. Σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, έχουμε κανονίσει να είναι καταφύγιο για 2-3000 ανθρώπους" ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Γιούρι Σβιρίντοβ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags