Τάσος Μπακασέτας: Η ομάδα της Τραπεζούντας αναδείχτηκε ισόπαλη με την Αντάλιασπορ, με σκορ 2-2 αποτέλεσμα το οποίο είχε σαν συνέπεια να διασφαλίσει το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Έλληνας διεθνής άσος, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο, το ότι κατάφερε να μοιράσει χαρά στους φίλους της ομάδας, με τον Μανώλη Σιώπη να παίρνει στη συνέχεια το μικρόφωνο και αναλαμβάνοντας χρέη ρεπόρτερ.

«Η ιστορία αυτή τη στιγμή είναι εντελώς διαφορετική. Η ζωή επιστρέφει πράγματα. Μπορεί να δεις κανείς που ήμασταν πριν τρία χρόνια και που είναι σήμερα η ομάδα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ είχα μία δουλειά, να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ.

Το πετύχαμε όλοι μαζί: οι παίκτες έδωσαν ό,τι μπορούσαν, το επιτελείο. Όλοι βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτή τη θέση και είναι μεγάλη τιμή για μένα, για όλους τους παίκτες, γιατί αυτή η πόλη άξιζε αυτή τη χαρά. Είμαι περήφανος που μπορώ να δώσω αυτή την ευτυχία στους ανθρώπους αυτού του τόπου» ανέφερε ο Τάσος Μπακασέτας.