Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη κάνει η ιστοσελίδα "directus.gr" με τίτλο "Επισπεύδεται η ένωση του ”τουρκικού κόσμου”-Το σχέδιο της Άγκυρας με ”Δούρειο Ίππο” το ποδόσφαιρο". Το δημοσίευμα υποστηρίζει, ότι υπάρχει σχέδιο για την αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίς μέσα από τον "βασιλιά" των σπορ στα πρότυπα Βραζιλίας-Πορτογαλίας.

Η Γαλατασαράι θα παρουσιάσει έκθεση στη TFF (Τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) για να λογίζονται πλέον ως ”Τούρκοι” οι ποδοσφαιριστές από τις Τουρκικές δημοκρατίες.

Η διοίκηση της Γαλατασαράι, που εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και καιρό, θα δείξουν στην TFF ως παράδειγμα της σχέσης μεταξύ Πορτογαλίας και Βραζιλίας.

Σύμφωνα με ειδικές συμφωνίες μεταξύ Πορτογαλίας και Βραζιλίας, οι πολίτες και των δύο χωρών μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα μεταξύ των δύο χωρών χωρίς βίζα και να εργάζονται χωρίς να απαιτείται άδεια εργασίας. Αυτή η συμφωνία επηρεάζει άμεσα εκατοντάδες παίκτες.

Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές δεν θεωρούνται ξένοι στην Πορτογαλία για ιστορικούς και πολιτιστικούς λόγους. Ενώ η Πορτογαλία είχε μια πολιτική αποικισμού στη Βραζιλία για περισσότερους από τρεις αιώνες, μετά την περίοδο της αποικιοκρατίας, επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών για τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τα δικαιώματα του πολίτη.

Το σχέδιο του Ρ. Τ. Ερντογάν είναι ξεκάθαρο, η αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και εμπόδιό του είναι ο ελληνισμός και η Αρμενία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ DIRECTUS.GR