Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από την 8η αγωνιστική των Πλέι οφ στην "Αθλητική Τετάρτη".

Ο έμπειρος τηλεκριτικός διαιτησίας συμφώνησε με τις αποφάσεις διαιτητή και VAR στις κρίσιμες φάσεις του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Αρχικά τόνισε ότι υπάρχει πέναλτι  του Κεντζιόρα για σπρώξιμο στον Σπόραρ πριν από το γκολ του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο διαιτητής έπραξε ορθά που δεν διέκοψε το παιχνίδι για να το καταλογίσει, από τη στιγμή που η μπάλα κατέληξε άμεσα σοτν Μαντσίνι και από εκεί στα δίχτυα.

Κατά τα άλλα, ο Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πέναλτι για χέρι του Κώτσιρα, σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ συμφώνησε με την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Σένκεφελντ στα τελευταία λεπτά.

Παρόμοια ήταν η άποψη του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές του έτερο ντέρμπι της βραδιάς, καθώς δικαίωσε τους ρέφερι του ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Αναφορικά με τις φάσεις που η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι (και οι τρεις με πρωταγωνιστές τους Γκαρσία και Ροντινέι), ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε πως δεν υφίσταται παράβαση σε καμία εξ αυτών. Το ίδιο τόνισε και για ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός, για μαρκάρισμα του Χατζισαφί στον Μασούρα.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βαρούχας απέφυγε να πάρει θέση για το ακυρωθέν γκολ του Μπακαμπού, τονίζοντας ότι δεν είναι σε θέση να έχει άποψη για το αν μπήκαν σωστά οι γραμμές του οφσάιντ από τον VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Superman" ο Τζολάκης - Στη Φιλαδέλφεια "έκλεισε" η 1η μεταγραφή - "Γελάει" ο Ολυμπιακός με ΠΑΟ, ΑΕΚ! (Vid)