Μαρσέιγ: Ντροπιαστικές σκηνές στη Γαλλία μιας και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αζαξιό με τους Μασσαλούς όταν το όνειρο του 8χρονου Κένζο, που έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, να δει από κοντά την ομάδα του μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Όπως έγινε γνωστό περίπου 10 άτομα εισέβαλαν στην σουίτα του και επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του και αφού πρώτα χτύπησαν στο πρόσωπο τον πατέρα του, στη συνέχεια έσπρωξαν τον μικρό στα κάγκελα, προτού τελικά σκίσουν τη φανέλα που φορούσε και την κάψουν μπροστά του.

«Εφόσον πιστεύαμε ότι ήμασταν ασφαλείς, επέτρεψα στον Κένζο να φορέσει τη φανέλα του, ο σύζυγός μου τον πήρε από το χέρι για να του δείξει τους παίκτες που περπατούσαν στο γήπεδο. Και μετά όλα πήγαν στραβά.

Έσπρωξαν τον γιο μου και το κεφάλι του χτύπησε στα κάγκελα. Χτύπησαν τον άντρα μου στο πρόσωπο, έσκισαν τη φανέλα του μικρού και πήγαν να την κάψουν. Πριν φύγουν από τη σουίτα, έφτυσαν ακόμη και το φαγητό μας που είχε πέσει στο πάτωμα.

Ο Κένζο γνωρίζει καλά ότι είναι πολύ βαριά άρρωστος, χάνει την όρασή του λόγω του όγκου και μου είπε: '' προτού αρχίσω να μην βλέπω θέλω να δω τη Μαρσείγ στην Αζαξιό''. Αυτοί οι ηλίθιοι τον τραυμάτισαν» καταγγέλλει η μητέρα του.

«Στις 25 Απριλίου η Αζαξιό είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τον μικρό Κένζο που πάσχει από καρκίνο. Είχε εκφράσει το όνειρό του να γνωρίσει τους παίκτες της Μαρσέιγ, τον σύλλογο της πόλης του και της καρδιάς του. Ο Κένζο και η οικογένειά του προσκλήθηκαν ώστε το παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρό του κατά τη διάρκεια του αγώνα σήμερα το απόγευμα.

Το όνειρο γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν ο Κένζο και οι γονείς του, που ήρθαν στα χρώματα της Μαρσέιγ, κακοποιήθηκαν επαίσχυντα από άτομα που εισέβαλαν στη σουίτα τους. Όταν ειδοποιήθηκε, η ασφάλεια του κλαμπ παρενέβη. Η ασφάλεια φρόντισε τον Κένζο και την οικογένειά του και τους συνόδευσαν μέχρι τα αποδυτήρια ώστε το παιδί να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αυτά τα άτομα σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες του συλλόγου μας και του νησιού μας.

Ακόμη και η πιο ακραία βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτές τις συμπεριφορές! Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτές τις ανείπωτες πράξεις! Η Αζαξιό θα ρίξει φως σε αυτές τις ντροπιαστικές ενέργειες. Μόλις εντοπιστούν τα άτομα από τις υπηρεσίες μας, θα υποβάλουμε καταγγελία εναντίον τους. Η Αζαξιό στέλνει την αλληλεγγύη της προς τον μικρό Κένζο και τους γονείς του» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αζαξιό για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!