Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης: Τραυματίστηκε και χάνει τη σεζόν, μάχη για το EURO!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 17:30:00

ΣΟΚ για Γιαννούλη, τέλος η σεζόν! - "Τρέχει" για το EURO, αλλάζουν τα δεδομένα για την επιστροφή του

Sportdog Team
ΣΟΚ για Γιαννούλη, τέλος η σεζόν! - "Τρέχει" για το EURO, αλλάζουν τα δεδομένα για την επιστροφή του

Ο Έλληνας μπακ δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογέτ και υπάρχει σοβαρός λόγος.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα μεγάλα παιχνίδια που θα κρίνουν αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί στα τελικά του EURO 2024 στη Γερμανία. Σε αυτήν "φωνάζει" η απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος είναι βασικότατος με τη Νόριτς και κάνει και μεστές εμφανίσεις μάλιστα.

Για την απουσία του από τις κλήσεις υπάρχει εξήγηση και μάλιστα δυσάρεστη για τον ίδιο, την ομάδα του και τη χώρα μας. Ο Έλληνας μπακ που διακρίνεται στην Αγγλία, έχει βγει νοκ άουτ για δύο με τρεις μήνες εξαιτίας τραυματισμού στην προπόνηση της Παρασκευής με τη Νόριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπερνάρ φεύγει λόγω… Γιοβάνοβιτς από τον ΠΑΟ - Η πρώτη κίνηση Τερίμ - "Υπερτιμημένος ο Λουτσέσκου"!

Αυτό σημαίνει πως για τον 28χρονο άσο η σεζόν τελείωσε και θα δώσει μάχη με τον χρόνο ώστε να παρευρεθεί στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υπό την προϋπόθεση πως η χώρα μας θα περάσει!

Η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να αποκοπεί και από το "όργιο" φημών που συνδέουν τον Γιαννούλη με ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο τραυματισμός του που "έσκασε" σαν... κεραυνός εν αιθρία, αυξάνει αισθητά τις πιθανότητες για επαναπατρισμό του και αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags