Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... φωνάζει ο Ράσταβατς: ’’Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-21 00:05:00

Το... φωνάζει ο Ράσταβατς: ’’Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο’’

Sportdog Team
Το... φωνάζει ο Ράσταβατς: ’’Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο’’

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και σχολίασε τη ρεβάνς μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, αναφερόμενος στην προοπτική των πλέι οφ, ενώ σχολίασε και τη ρεβάνς της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το εντυπωσιακό 2-2 του Αστέρα με τον Παναιτωλικό: «Χαίρομαι που η ομάδα μου συμμετείχε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με τη Λαμία νωρίτερα ήμασταν άτυχοι, ωστόσο εγώ χαίρομαι που η ομάδα μου παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Αν μπορεί ο Αστέρας να μπει στα πλέι οφ: «Πρέπει να πιστεύω στον στόχο, είμαστε σε καλή κατάσταση και μέχρι το τέλος θα κυνηγήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ».

Τη ρεβάνς της Λεωφόρου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: «Το πλεονέκτημα του ενός γκολ για τον Παναθηναϊκό δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι ανοιχτό παιχνίδι. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και να προκριθεί. Στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε μια διστακτικότητα και έχει τη δυνατότητα να το διορθώσει στο δεύτερο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Επιστρέφουν δύο... κομμένοι - Κίνηση έκπληξη μετά τον ΠΑΟΚ

 

Τα σημεία-κλειδιά: «Σημαντικό είναι ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ. Επίσης, έχει σημασία ποια ομάδα θα είναι πιο ανταγωνιστική μέσα στο παιχνίδι για μεγαλύτερη διάρκεια. Για παράδειγμα στο ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ήταν πιο αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός».

Για Τάισον-Μπακασέτα: «Αρχικά πιστεύω πως δεν θα αλλάξει η έφεση γιατί υπάρχει λίγος χρόνος. Στη συνέχεια η ψυχολογική προετοιμασία μιας ομάδας αν θα παίξει ένας παίκτης ή όχι, είναι δύσκολο να πεις αν θα βοηθήσει τη μία ομάδα ή την άλλη. Για μένα ο παίκτης-κλειδί είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, είναι σημαντικός ο ρόλος που έχει στον ΠΑΟΚ αν και δεν έχει τον ρόλο που είχε στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο μπορεί να είναι αποφασιστικός παίκτης για να πάρει την πρόκριση. Για τον Παναθηναϊκό είναι τι απάντηση θα δώσει στη θέση του επιθετικού, ο Ιωαννίδης προέρχεται από τραυματισμό, ο Σπόραρ δεν είναι σε καλή κατάσταση και ο Γιερεμέγιεφ κάνει τη μισή δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags