Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έσκασε τώρα! Τέλος ξένος παίκτης από τον Παναθηναϊκό - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-04 17:43:00

Έσκασε τώρα! Τέλος ξένος παίκτης από τον Παναθηναϊκό - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Τέλος ξένος παίκτης από τον Παναθηναϊκό - Εκεί συνεχίζει την καριέρα του (ΦΩΤΟ)

Τέλος και επίσημα από τους Πράσινους καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης λύθηκε το συμβόλαιο ξένου ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος και επίσημα είναι ο Κρίστιαν Γκάνεα, καθώς οι Πράσινοι ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και να γίνει παίκτης της Στεάουα Βουκουρεστίου.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει. Ο Ρουμάνος αμυντικός ανήκε στο δυναμικό του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2022, καταγράφοντας 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε να γυρίσει μετανιωμένος ο Χουάνγκ - Τον τέλειωσε ο Μαρινάκης - Γιατί πωλήθηκε… μόνο 5.5 εκατομμύρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags