Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έπαθαν... πλάκα οι Γάλλοι με την ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - "Κρατήρας φωτιάς και λάβας η Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 19:49:00

Έπαθαν... πλάκα οι Γάλλοι με την ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - "Κρατήρας φωτιάς και λάβας η Ελλάδα"

Sportdog Team
Έπαθαν... πλάκα οι Γάλλοι με την ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια - "Κρατήρας φωτιάς και λάβας η Ελλάδα"

Η Εθνική μας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Τρίκολορ όμως τα Μέσα της Γαλλίας μέσω δημοσιευμάτων αποθεώνουν την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην OPAP Arena.

Εθνική Ελλάδας: Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στη Γαλλία, τις προηγούμενες ημέρες, που αναφέρονταν στα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως μετά τον αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ισοπαλία που πήρε η Εθνική μας, ασχολήθηκαν εκτενώς για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην OPAP Arena ιδιαίτερα μετά το γκολ της ισοφάρισης του Τάσου Μπακασέτα.

«Κρατήρας φωτιάς και λάβας» είναι η χαρακτηριστική ατάκα του Γάλλο ρεπόρτερ της Parisien, για το ματς της Εθνικής Ελλάδας, ενώ ο τίτλος της Le Soir σημειώνει ότι «Αφού ταπείνωσε το Γιβραλτάρ με 14-0, η Γαλλία απέτυχε να νικήσει την Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρνήθηκε να πάει Ολυμπιακό Β’, τον... διώχνει ο Μαρτίνεθ - Χρυσό 4ετές συμβόλαιο - "Μπάχαλο" και με Σολμπάκεν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags