Facebook Pixel Άσος της Ντόρτμουντ αποθεώνει ΠΑΟΚ και Μπερμπάτοφ!
| 2015-10-03 21:51:00

Άσος της Ντόρτμουντ αποθεώνει ΠΑΟΚ και Μπερμπάτοφ!

Άσος της Ντόρτμουντ αποθεώνει ΠΑΟΚ και Μπερμπάτοφ!

Πρόκειται για την ζωντανή ιστορία της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Υπερασπίζεται τα δοκάρια της Γερμανικής ομάδας από τα 22 του χρόνια. Σήμερα είναι 35! Ο Ρόμαν Βάιντενφελερ, έχει ζήσει σχεδόν τα πάντα με την Μπορούσια.

 

Έχει ζήσει τις κακές στιγμές της, την πιθανότητα της κατάρρευσης, αλλά και την αναγέννηση. Τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τις μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, την δυναμικής της επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα. Το γεγονός πως φέτος έχει χάσει την θέση του βασικού, δεν σημαίνει πως δεν συνεχίζει να αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Στην Τούμπα αγωνίστηκε και συνετέλεσε μάλιστα στο τελικό αποτέλεσμα, αφού έβγαλε το πλασέ του Ζαίρο, που θα μπορούσε να κρίνει στο φινάλε του ματς.

 

Μπορεί η Ντόρτμουντ να ήταν ομολογουμένως καλύτερη στην Τούμπα, όμως τον έμπειρο γκολκίπερ δεν φαίνεται να χάλασε ιδιαίτερα η ισοπαλία. «Σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε για να κερδίσουμε. Όμως και η ισοπαλία για μένα δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα, τον ΠΑΟΚ, που δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να υποτιμήσεις. Ήμασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως είχε και ο ΠΑΟΚ ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι που όπως εξελίχθηκε μπορούσε να πάει παντού».

 

Ο τερματοφύλακας της Μπορούσια, μίλησε και για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τον οποίο γνωρίζει και από την θητεία του στην Γερμανία. «Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής με υψηλή ποιότητα. Έχει την δυνατότητα να δημιουργεί ευκαιρίες και είναι ένας παίκτης που πάντα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι ικανός να πετύχει γκολ με οποιονδήποτε τρόπο».

 

Για την συνέχεια του ομίλου, ο Βάιντενφελερ υπογράμμισε πως: «είναι στα δικά μας πόδια η πρόκριση. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μας περιμένουν να φθάσουμε μακριά. Δεν έχουν άδικο. Πρέπει όμως να πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Νομίζω ότι αυτά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, κόντρα στην Γκαμπάλα, θα τα κερδίσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες πάντως, διότι έχει μία πολύ καλή ομάδα».

 

Όσο για το ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου; «Είναι ένα από τα μεγάλα παιχνίδια στην Γερμανία. Η δική μου ομάδα έχει πετύχει μεγάλες νίκες τα τελευταία χρόνια και έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και πιστεύουμε φυσικά στη νίκη κόντρα στην Μπάγερν».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags