Facebook Pixel La Liga: "Ανοίγει" ο δρόμος για επιστροφή Μέσι στη Μπαρτσελόνα - Πολύ σημαντική εξέλιξη από La Liga (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 19:55:00

"Ανοίγει" ο δρόμος για επιστροφή Μέσι στη Μπαρτσελόνα - Πολύ σημαντική εξέλιξη από La Liga (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Ανοίγει" ο δρόμος για επιστροφή Μέσι στη Μπαρτσελόνα - Πολύ σημαντική εξέλιξη από La Liga (ΦΩΤΟ)

Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στην ιστορική επιστροφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ στο Καμπ Νόου μιας και φαίνεται ότι και ο τελευταίος... σκόπελος ξεπεράστηκε και μετράμε ανάποδα για τις ανακοινώσεις.

La Liga: Πολύ σημαντική εξέλιξη στην Ισπανία σχετικά με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μιας και όπως αναφέρει το Athletic η διοργανώτρια Αρχή έδωσε το ΟΚ στο σχέδιο βιωσιμότητας των Καταλανών, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να δηλώσουν νέα συμβόλαιο και να προχωρήσουν κανονικά σε μεταγραφές.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει την Μπαρτσελόνα να μπορέσει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ινίγκο Μαρτίνεθ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπιλπάο και αναμένεται να ανακοινωθεί. Παράλληλα μετά το ΟΚ της La Liga η υπόθεση σχετικά με την επιστροφή ου Λιονέλ Μέσι στην ομάδα γίνεται πιο απλή, μιας και οι Μπλαουγκράνα μπορούν να του προσφέρουν επίσημα συμβόλαιο, ενώ για να ολοκληρωθεί το deal θα χρειαστούν σίγουρα πωλήσεις μιας και ο σύλλογος τώρα μπορεί να δηλώσει νέο μισθό με ταβάνι το 40% του ποσού που θα απαλλαχθεί από τον μισθό του ενδεχόμενου αποχωρήσαντα ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τράμπα" Κανέ για χαφ 3 εκατ. - Αντίπαλος του Ολυμπιακού η Μπενφίκα - Μεγάλη... χασούρα με Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags