ΠΑΟΚ - Ζοσέ Μπότο: Παρελθόν από τον Δικέφαλο θα αποτελέσει ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη για τη χρησιμότητα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο ρόλος του ήταν περιορισμένος ήδη από το φινάλε τής περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ενώ εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα είναι κοινό μυστικό ότι… δεν υπάρχει στην ομάδα - Αυτός, άλλωστε, είναι ένας από τους λόγους που δεν προχωρούσαν το τελευταίο διάστημα με ταχύτητα οι μεταγραφές στο κλαμπ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Νίκο Πετρουλάκη, που γνωρίζει άριστα τα θέματα όλων των ομάδων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συλλέξουμε χρησιμες πληροφορίες για την ενίσχυση του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

"Αυτό καταλογίζουν από τον ΠΑΟΚ στον Μπότο - Στα θετικά οι Κοτάρσκι-Νάρεϊ - Για αυτό έφυγε από τον Δικέφαλο"

"Αυτό που καταλογίζουν στον Μπότο είναι ότι απέτυχε στις μεταγραφές που έκανε και επικεντρώνονται στους 5 από τους 10 ποδοσφαιριστές που έφερε: Κουαλιάτα, Φελίπε Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κάργα όπως και για τον Ντάντας που ο ΠΑΟΚ τον πήρε δανεικό από την Μπενφίκα. Αλλά δεν φρόντισε να πληρώσει μικρότερο ποσό για να πάρει τα δικαιώματά του. Βέβαια υπάρχουν τα θετικά του Μπότο, με τον Κοτάρσκι και τον Νάρεϊ (που έδωσε 1,7 εκατ. ευρώ για τον καθενα) και πρόσφεραν στην ομάδα. Ειδικά ο Κοτάρσκι μπορεί να φέρει πρόταση πάνω από 10 εκατ. ευρώ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Γιατί έφυγε και, μάλιστα, τώρα;

"Ο ΠΑΟΚ δεν πίστευε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό με βάση την εμπειρία που υπήρχε. Καμία από τις εισηγήσεις δεν έγινε δεκτή, ενώ βαρύνεται με την αδράνεια στην ανανέωση συμβολαίου με τον Μοναστηρλή. Τον οποίο άργησε να κλεισει παρά τις συστάσεις του Γιώργου Γεωργιάδη (διευθυντή της ακαδημίας του ΠΑΟΚ) και όταν τον κάλεσε ο Δικέφαλος πλήρωσε διπλάσια λεφτά για να τον κρατήσει".

"Τότε έφυγε από τον ΠΑΟΚ ο Μπότο - Από πότε έχει να μιλήσει με Σαββίδη - Αυτοί κάνουν τις μεταγραφές" - Υπάρχει θέμα Λουτσέσκου;

Δεν θα υπάρξει κενό στις μεταγραφές;

"Ο Μπότο έχει "φύγει" από τον ΠΑΟΚ με το τέλος της προηγούμενης σεζόν, από τότε γνωρίζει και ο ίδιος ότι έχει πέσει σε δυσμένεια και από τότε έχει να του μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης".

Ποιος θα αναλάβει στη θέση του;

"Ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με τον Κώστα Μαλιούφα και τον Γιώργο Κωστικό. Αλλά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό, πρέπει να βρει χρήματα για να κάνει μεταγραφές και πιθανολογώ ότι θα πωληθεί κι άλλος παίκτης".

Υπάρχει θέμα και με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ;

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα Λουτσέσκου, θα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Θα του δοθεί άλλη μια ευκαιρία, γιατί τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν πέτυχε. Αν και φέτος δεν πάρει κάποιον τίτλο, θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Ιβάν Σαββίδη - Σταμάτησε επένδυση 25 εκατομμυρίων - Κίνδυνος επιβίωσης!