Tάσος Δουβίκας: Ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν στη Eredivisie με τη φανέλα της Ουτρέχτης, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τόσο η Λάτσιο όσο και η Κάλιαρι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι λατσιάλι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ολλανδική ομάδα για να τον αποκτήσουν, ενώ η ομάδα τής Σαρδηνίας προσφέρει 12 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. 

Ο 24χρονος άσος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 22 γκολ και 4 ασίστ σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ολλανδική Λίγκα (19 γκολ). Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

"Τέλειο για τη Λάτσιο να πάρει τον Δουβίκα - Μόντσε και Τζένοα ψάχνουν για επιθετικό - Στα 10-12 εκατ. η τιμή του"

"Θα μπορούσε να πάει στη Λάτσιο, που έχει τον Τσίρο Ιμόμπιλε στα 33 του που θα καλύπτει το κενό του, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει στη Σαουδική Αραβία. Οπότε θα ήταν τέλειο για τη Λάτσιο αν μπορούσε να τον αποκτήσει", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: "Η Κάλιαρι έχει λύσεις μπροστά, δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ασχοληθεί με την περίπτωση του Δουβίκα και να δώσει 12 εκατ. ευρώ".

Φαίνεται ότι το όνομα του 24χρονου άσου "γυρίζει" στο ιταλικό ποδόσφαιρο - Υπάρχει άλλη ομάδα που θα μπορούσε να ασχοληθεί;

"Υπάρχουν ομάδες στην Ιταλία που θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον Δουβίκα - Για παράδειγμα η Μόντσα ψάχνει για επιθετικό αυτό το διάστημα, αλλά και η Τζένοα".

Ποια μπορεί να είναι η τιμή που θα δώσουν;

"Δε νομίζω να δώσει κάποιος περισσότερα από 10-12 εκατ. ευρώ που ακούγεται τώρα"

Θα μπορούσε να ταιριάξει στο ιταλικό ποδόσφαιρο;

"Στη Λάτσιο για παράδειγμα θα ταίριαζε για να παίξει, θα βρει χώρο και χρόνο με τον Ιμόμπιλε στα 33 του χρόνια και με την ομάδα να έχει, φέτος, συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Χάμες στον Ολυμπιακό - "Καμπανάκι" για κορυφαίο όνομα στην προετοιμασία - Σκάει μεταγραφή έκπληξη!