Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σαρώνει στην Ελλάδα ο ΠΑΟ - Έκλεισε και δεύτερο παίκτη μετά τον Νίκα - Έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-13 22:53:00

Σαρώνει στην Ελλάδα ο ΠΑΟ - Έκλεισε και δεύτερο παίκτη μετά τον Νίκα - Έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο! (Vid)

του Νίκου Στεργίου

Νέα μεταγραφή από Super League για το Τριφύλλι, καθώς Γιοβάνοβιτς και διοίκηση έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό. Ποιες οι ομοιότητες του με τον Φώτη Ιωαννίδη;

Σταθερά τα τελευταία χρόνια, στον Παναθηναϊκό έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ελληνική αγορά για μεταγραφές. Έτσι έχουν γίνει άλλωστε οι κινήσεις για παίκτες όπως ο Φώτης Ιωαννίδης (από τον Λεβαδειακό), ο Γιάννης Κώτσιρας (από τον Αστέρα Τρίπολης), ο Γιούρι Λοντίγκιν (από τον ΠΑΣ Γιάννινα) ο Κριστιάν Γκάνεα (από τον Άρη) και ο Ντάνιελ Μαντσίνι (επίσης από τον Άρη).

Έτσι και φέτος, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα σκανάρει την ελληνική αγορά για πιθανούς στόχους. Μάλιστα φαίνεται πως ο πρώτος νεαρός Έλληνας έχει ήδη κλείσει στους Πράσινους. Ο λόγος για τον Γιώργο Νίκα, τον MVP του Λεβαδειακού στη μεγάλη μάχη που έδωσε για να σώσει την κατηγορία, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Για την ιστορία, Φώτης Ιωαννίδης και Γιώργος Νίκας ανήκουν στην ίδια φουρνιά. Μάλιστα στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 υπέγραψαν μαζί το πρώτο επαγγελματικό τους συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό. Αγωνίστηκαν μαζί για μία τετραετία, με τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού να κάνει τελικά πρώτος το ξεπέταγμα. Μάλιστα ειδικά στην Κ-19 με την ομάδα της Λιβαδειάς, Ιωαννίδης και Νίκας έβγαλαν... μάτια, μπαίνοντας από τότε σιγά-σιγά στο στόχαστρο των μεγάλων της Super League.

Ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει κι άλλον παίκτη από τους Βοιωτούς. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Μάριο Βήχο, για τον οποίο φέρονται Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Κομπότης να έχουν δώσει τα χέρια για τη συμφωνία. Το αν οι πληροφορίες ευσταθούν μένει να φανεί στην πράξη, όμως δεδομένα ο 23χρονος αριστερός μπακ του Λεβαδειακού ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν οι Πράσινοι στη φετινή Super League. Με τη φανέλα των Βοιωτών ο Βήχος μετρά 18 συμμετοχές με 1 ασίστ, ενώ να σημειώσουμε ότι μανατζερικά ανήκει στο ίδιο γραφείο με τον Ιωαννίδη.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Φήμες για άλλη ελληνική ομάδα - Πρόταση Ρόκα σε παίκτη του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags