Παναθηναϊκός: Όπως είπε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο bwinΣΠΟΡ ΦΜ 94.6, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού δεν θα ξεκινήσει τώρα, αλλά έχει ήδη αρχίσει από τον Ιανουάριο. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν και Έλληνες παίκτες οι οποίοι απασχολούν, πέραν των Νίκα και Βήχου που έχουν ήδη κλείσει από τον Λεβαδειακό.

Πρόσφατα, γράφτηκε στην Τουρκία δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος του Τριφυλλιού για τον Μανώλη Σιώπη. Το ενδιαφέρον μπορεί να μην επιβεβαιώνεται απολύτως, αλλά είναι δεδομένο ότι υπάρχουν σειρά από Έλληνες διεθνείς που προτείνονται στους Πράσινους. Μάλιστα, δύο συγκεκριμένα ονόματα "παίζουν" πολύ ψηλά στη λίστα. Ο λόγος για τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Λημνιό!

 

Ο μεν Γιαννούλης μπαίνει τη νέα σεζόν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Νόριτς. Η χρονιά που έκανε φέτος στην Championship ήταν αρκετά γεμάτη, με 26 συμμετοχές (οι μισές περίπου ως βασικός) και 1 ασίστ (σ.σ. είχε άλλη 1 συμμετοχή στο FA Cup). Στο μυαλό του υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσει αλλού την καριέρα του και ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να του προσφέρει ένα θελκτικό μοντέλο με πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Λημνιός που έχει σταθεί εξαιρετικά άτυχος με τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο come back. Στην Κολωνία φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου, την ίδια στιγμή που και αυτός (όπως ο Γιαννούλης) μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου. Η αποχώρησή του από τη γερμανική ομάδα μοιάζει δεδομένη, με την επιστροφή στην Ελλάδα να συνιστά μία ισχυρή πιθανότητα. Και ο ΠΑΟΚ άλλωστε παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση Λημνιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για εξτρέμ εκατομμυρίου - "Γρήγορος και τρομερός στο 1vs1 - Θυμιζει Φετφατζίδη"!